Nova vest
Fudbal 3

16.6.2024.

11:23

Ninković: "Dobili smo tada Nemačku, što ne bismo sad Engleze?" VIDEO

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković govorio je o šansama naše reprezentacije na EURO.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Srbija od 21 sat igra sa Engleskom, jednim od favorita za trofej, a Ninković je bio deo tima Srbije koji je 2010. na SP u Južnoj Africi pobedio favorizovanu Nemačku.

"Kad smo dobili Nemce tada, posle 37 godina, što ne bismo dobili Engleze? Drugačije su reprezentacije sada i tada. Englezi su aposolutni favoriti, biće teško, ne treba samo gledati prvi meč. Najavljuju da ćemo krenuti sa dva štpica, možda početi sa Vlahovićem ili Mitrovićem, a jedan da uđe.Trebaju nam sveži igrači. To je fudbal. Raduje me poslednja utakmica Engleza, igrali su jako loše. Prijateljski meč je jedno, a prvenstvo drugo. Favoriti su, videćemo", rekao je Ninković u Jutarnjem programu TV Prva.

Izvor: prva

Kakva će biti taktika?

"Ja se ne bih mnogo zaletao, posebno ako ostavite prostor igračima kao što su Saka, Belingem, Kejn... To može da bude loše po nas. Nisam selektor, ali lepo bi bilo napasti Engleze. Verovatno bih krenuo sa jednim špicem i stavio bih jednog višeg igrača u veznu liniju, jer znamo da će Foden da ulazi unutra, Saka... Imaće oni mnogo igrača u sredini", rekao je on.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Novo Sport Video Menu