Nova vest
Fudbal 3

16.6.2024.

11:50

Ronaldinjo isprozivao Brazil, Rafinja mu odgovorio: "Što si zvao Vinisijusa za karte?"

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo istakao je da nikada nije gledao slabiju reprezentaciju Brazila.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Luis Eduardo Noriega Arboleda

Brazilci su favoriti na svakom velikom takmičenju, ali ako pitate Ronaldinja, drugačija je situacija.

"To je to, društvo. Neću više gledati utakmice reprezentacije Brazila na Kopa Amerika. Neću slaviti pobede. Video sam dovoljno. Ovo je tužan momenat za one koji vole brazilski fudbal. Teško je pronaći duh da gledamo utakmice. Ovo je jedan od najgorih timova poslednjih godina. Nemamo lidera, samo gomila prosečnih igrača. Nikad nisam video situaciju kao što je ova, baš je loše. Manjak ljubavi prema dresu reprezentacije, manjak i fudbala. Naša igra je nešto najgore što sam ikada video, sramota", rekao je Ronaldinjo posle utakmice sa Sjedinjenim Američkim Državama, koju je Brazil odigrao 1:1.

Brzo je stigao odgovor. Rafinja, jedan od najosporavanijih, dao je svoje mišljenje. 

"Ronaldinjova izjava? Stvarno ne znam da li je mislio stvarno ili je to neka vrsta reklame. Pre par dana, rekao mi je Vinisijus da je tražio karte da dođe da gleda našu utakmicu. U svakom slučaju, ne slažem se sa njim", rekao je Rafinja uz smeh.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

1 d

Novo Sport Video Menu