Nova vest
Fudbal

Petak, 22.07.2016.

14:56

Murinjo ima dve alternative za Pogbu

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo ne brine ako ne uspe da dovede Pola Pogbu.

Izvor: AK

Autor: AK

Murinjo ima dve alternative za Pogbu
Foto: Getty images

Portugalac je planirao četiri pojačanja po dolasku na Old Traford, kompletirao je tri, a najavljuje se i četvrti predstojećeg vikenda.

Mnogo je nepoznanica i spekulacija u vezi sa povratkom Francuza u Junajted, za rekordnih 120 miliona evra.

"Odredili smo četiri mete, tri smo dobili, idemo po četvrtu. Izabrali smo profil igrača koji nam je potreban da bi se pojačao tim. Svi pričaju o jednom igraču, ali neću se iznenaditi ako umesto njega dođe neko drugi. Imamo jo dve opcije i blizu smo jedne", rekao je Murinjo.

Portugalac nije želeo da imenuje Pogbu kao metu, ali nije ni demantovao.

"Neću da se pravim naivan i kažem da ne pokušavamo da dovedemo jednog igrača. Gde ima dima ima i vatre, tako se kaže, zar ne? Pre svega, znamo da igrač pripada klubu koji nije mali, nego je veliki, ekonomski snažan u borbi za svoje najbolje igrače koje pokušava da zadrži. Osim toga, znamo da su i drugi klubovi uključeni u to. Ali to nije trka, nego tržište. Tu imaš više opcija, ne možeš da se fokusiraš na samo jednu, pa smo u dobroj situaciji", zaključio je Murinjo.

Junajted se nalazi na turneji po Kini gde u petak igra protiv Borusije Dortmund u Šanagaju, a tri dana kasnije se sastaje sa gradskim rivalom Sitijem u Pekingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu