Nova vest
Fudbal

Petak, 16.03.2012.

15:34

Jovanović: "Nismo imali sreće"

Trener APOEL-a Ivan Jovanović očekivao je više sreće na žrebu za četvrtfinale Lige šampiona u kojem će se njegovi fudbaleri sastati sa Realom iz Madrida.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Posle velikih napora u dosadašnjem toku Lige šampiona, očekivao sam da ćemo u današnjem izvlačenju imati više sreće. Međutim, žreb je bio veoma težak za nas jer treba da se suočimo sa jednim od najboljih klubova na svetu", rekao je Jovanović.

On je dodao da je APOEL-u, ipak, velika čast što će se za polufinale boriti protiv Reala.

"U našim dosadašnjim susretima Real je uvek bio favorit. Smatram da će možda dve utakmice protiv Madriđana biti vrhunac rada mojih fudbalera čitave ove godine", dodao je Jovanović.

APOEL u prvom meču četvrtfinala dočekuje Real 27. marta, a revanš će se igrati 4. aprila u Madridu.

Predsednik APOEL-a Fivos Erotokritu rekao je da će dueli sa Realom biti veliki gozba za ljubitelje fudbala na Kipru.

"To je ostvarenje sna i veliko iskustvo za nas. To što će Real doći na Kipar će biti prava gozba za navijače. Srećni smo što se prvi duel igra u Nikoziji", kaže Erotokritu.

On je dodao i da je srećna okolnost što APOEL igra prvi meč kod kuće jer da se prvi susret igra u Madridu, eventualni loš rezultat za njegov tim mogao bi da pokvari atmosferu na Kipru.

Žreb za čertvrtfinale Lige šampiona održan je u Nionu u 11.45, a drugi četvrtfinalni parovi su: Olimpik Marsej - Bajern Minhen, Benfika – Čelsi, Milan – Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu