Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.09.2011.

15:16

"Transparent nema ratoborni smisao"

Transparent sa istočne tribine stadiona Crvene zvezde izazvao je burne reakcije javnosti.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Na meču između Zvezde i BSK -a iz Borče pojavio se veliki natpis "Zvezdaši svi na borbene položaje, rat za titulu počinje"

Beogradski dnevnik "Sport" preneo je izjavu Miodraga Jankovića, prvog operativca Zajednice superligaša. "Nije normalno da se ovo toleriše. Pravilnik je jasan i sada je na potezu delegat, a na osnovu njegovog izveštaja reagovaće i disciplinski organi".

Nas je Janković uputio na komesara za takmičenje Branislava Delića.

"Ja ne mislim da je ta poruka imala ratoborni smisao i da se to odnosi samo na fudbal. Izveštaj sa zapisnikom delegata ide na disiplinsku komisiju, a onda se tamo odlučuje da li je prekršaja bilo", rekao je Delić za B92.

Pozvali smo i portparola Crvene zvezde Marka Nikolovskog, koji nam je saopštio da je zvanični stav kluba da ne komentariše celu situaciju.

Delić je dao svoje mišljenje i po pitanju izjava predsednika Jagodine da "večiti do bodova dolaze silom". 

"Odgovornost leži na svim faktorima. Ako je to rekao kao predsednik Jagodine, onda  će i to biti predmet disciplinskih organa", rekao je Delić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu