Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.07.2017.

08:33

"Navijači" vređali Đurđevića: Nikad ih ne čujem

Napadač Partizana Uroš Đurđević našao se na udaru nekoliko navijača koji su ga sramotno vređali posle meča u zoni namenjenoj za davanje izjava.

Izvor: AK

Autor: AK

Foto: StarSport

Iako je verovatno samo klubu iz Humske poznato kako je moguće da oni imaju pristup "miks" zoni iza istočne tribine, oni su se tu našli i između ostalog prozivali Đurđevća zbog sebičnosti.

Đurđeviću su navijači i na stadionu zamerili što nije dodao loptu Leonardu u 90. minutu utakmice, kada je Brazilac bio sam na drugoj strani kaznenog prostora, nego je odlučio da šutira iskosa sa desne strane, što mu je golman Budućnosti odbranio.

"Sigurno da bih drugačije reagovao u drugoj situaciji, bio je 90. minut. Ne razmišlja se isto u 90. i u prvom minutu. Šutirao sam dobro, golman je odbranio", rekao je Đurđević istakavši da nije primetio da postoji loša atmosfera između njega i Leonarda.

"Bilo je dosta teško u prvom poluvremenu bez njega, navikao sam da igram sa njim, postigao je dosta golova prošle sezone, drago mi je što je ušao u drugom poluvremenu i što je postigao drugi gol", dodao je srpski reprezentativac.

Poslednjih nedelja se spekuliše o odlasku Brazilca, a on je posle utakmice na Instagramu poručio da se završila njegova era u Partizanu.

"Naravno da priželjkujem da ostane, on znači mnogo Partizanu", kratko je rekao Đurđević dok su mu pomenuti "navijači" dobacivali uvrede sa strane.

"Nisam čuo navijače da zvižde, nikad ih ne čujem", rekao je smireni napadač srpskog šampiona.

Partizan je savladao Budućnost 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Moramo biti zadovoljni, dva gola razlike su sasvim dovoljna za sledeću utakmicu, da smo postigli još koji bilo bi bolje, Tavamba je imao nekoliko dobrih prilika, ali dobro. Prva zvanična utakmica, očekivali smo da će biti teško, da će se braniti sve vreme i igrati na kontranapade. Nisu nas iznenadili", rekao je Đurđević.

Upravo je on "probio led" pogotkom iz penala u 53. minutu.

"Zadovoljan sam, postigao sam gol što je bitno, cela ekipa je odigrala dobro. Ono što je najbitnije jeste pobeda", dodao je najbolji strelac Partizana koji očekuje znatno teži posao u revanšu posebno jer neće biti navijača crno-belih u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu