Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2011.

20:01

Pižon zadovoljan većim delom meča

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon rekao je da je, uprkos porazu od 1:0, zadovoljan igrom ekipe na prijateljskoj utakmici protiv Rusije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

„Nisam zadovoljan rezultatom, ali mogu da budem zadovoljan igrom u većem delu utakmice. Držali smo dobro loptu, što sam tražio od igrača, očigledno je da još imamo problem u završnici. Sve što se događa do završnice zaslužuje prelaznu ocenu“, rekao je Petrović.

Utakmica u Moskvi bila je poslednja provera Srbije pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Nisam zabrinut, ovakve utakmice služe da bi se videlo gde imamo problem i da to ispravimo do mečeva u kojima će se igrati za bodove“, zaključio je Petrović.

Selekciji Srbije to je bila četvrta uzastopna utakmica bez pobede i drugi meč zaredom na kojem nije postigla gol.

Srbija će 2. septembra gostovati u Belfastu Severnoj Irskoj, a četiri dana kasnije u Beogradu će dočekati selekciju Farska Ostrva.

Reprezentacija Srbije u C grupi kvalifikacija zauzima treće mesto na tabeli sa osam bodova manje od vodeće Italije i tri boda manje od drugoplasirane Slovenije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu