Nova vest
Košarka

Utorak, 22.08.2017.

20:11

Đorđević: Spremni smo

Sektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je pred start Akropolis kupa da su Italija i Grčka "reprezentacije za medalju", istakavši da su njegovi momci spremni.

Izvor:

Autor:

Đorđević: Spremni smo
StarSport

""U naredna tri dana čekaju nas jaki mečevi. Italija je ozbiljna ekipa po mom mišljenju, bez obzira na rezultate u ovom periodu, na koje se niko ne obazire", rekao je Đorđević.

'Orlovi' sa poslednjim proverama pred start Evrobasketa startuju u sredu, kada od 18.45 igraju sa 'Azurima', u četvrtak je u istom terminu rival Gruzija , dok je u petak od 20 časova na programu okršaj sa domaćinima.

"Reprezentacija su za medalju, kao i Grčka koja je dobar tim i bez Adetokumba. Oni imaju probleme, kao i mi, dok Gruzija ima novog trenera i koncepciju, stare igrače, fizički jake.. . Dobra su provera između Grka i Italijana, kao i ceo turnir. Momci su spremni za sve napore, kao i mi...", dodao je selektor.

Po završetku Akropolis kupa reprezentacija Srbije se vraća u Beograd, gde će trenirati do polaska u Istanbul, koji je zakazan za 30. avgust.

Prvu utakmicu na Evropskom šampionatu srpski košarkaši odigraće u petak 1. septembra od 16 sati protiv Letonije, slede dueli sa Rusijom (2. septembar, 16 sati), Turskom (4. septembar, 20 sati), Velikom Britanijom (5. septembar, 16 sati), a takmičenje u grupi D završavaju protiv Belgije (7. septembar, 16.15).

Po četiri prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe plasiraće se u osminu finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu