Nova vest
Fudbal

Subota, 25.06.2016.

11:20

Nastavlja se EURO: Ko ide dalje, a ko kući?

Posle dvodnevne pauze, Evropsko prvenstvo u Francuskoj nastavlja se mečevima osmine finala.

Izvor:

Autor:

Nastavlja se EURO: Ko ide dalje, a ko kući?
Getty Images

Program od 15 časova, na stadionu Žoroa Gišar u Sent Etjenu otvaraju Švajcarska i Poljska.

Tri časa kasnije na Parku Prinčeva u Parizu igra se ostrvski derbi između Velsa i Severne Irske, dok dan zatvara derbi između Hrvatske i Portugala na terenu Lansa – Bolar Delelisu.

I u nedelju ćemo takođe biti u prilici da gledamo tri susreta u istim terminima, najpre će se na Parku lionskog Olimpika sastati domaćin Francuska i Republika Irska.

Onda će uslediti okršaj u Lilu aktuelnog prvaka sveta Nemačke i selekcije Slovačke na stadionu Pjer Morua, pre nego što na stadionu Munisipal u Tuluzu snage odmere Mađarska i Belgija.

Poslednjeg dana prve runde nokaut faze, u ponedeljak od 18 časova očekuje nas 'superderbi' između Italije i dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope Španije na pariskom Stade de France, dok će se za poslednje mesto među osam najboljih boriti Engleska i Island na Alijanc Rivijeri u Nici.

Zatim nas očekuju nova tri dana pauze, a borbe za polufinale vodiće se od 30. juna do 3. jula.

Polufinalni mečevi na programu su šestog, odnosno sedmog jula. Veliko finale igra se kroz tri dana na stadionu Stade de France.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve