Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 01.11.2015.

11:18

Spasao dečaka od obezbeđenja, dao mu svoju medalju

Novozelandski ragbista Soni Bil Vilijams pokazao je da ima veliko srce samo nekoliko trenutaka pošto je njegova reprezentacija ponovo postala svetski šampion.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

’Ol Bleksi’ su u subotu uveče pobedili Australiju sa 34:17 na stadionu „Tvikenham“ u Londonu, a potom je došlo do incidenta kada je jedan dečak uleteo na teren u želji da se pridruži slavlju Novozelanđana.

Obezbeđenje se tada umešalo i dečaka oborilo na zemlju, da bi mu Vilijams prišao i pomogao da ustane, a potom mu je stavio svoju medalju oko vrata.

Klinac je uspeo da se probije do terena i hteo je da mi priđe i zagrli me, ali ga je obezbeđenje srušilo na zemlju. On ima samo devet godina, a na njega je krenuo odrastao čovek, mogao je da mu nanese teške povrede“, rekao je Vilijams, „Taj trenutak ga je verovatno ošamutio, ali je bio toliko uzbuđen što je na terenu sa ’Ol Bleksima’. Shvatio sam da je bolje da on ima noć za pamćenje, nego ja medalju koju ću okačiti da visi negde u kući“.

Vilijams je potom okačio sliku sa dečakom koji se zove Čarli, uz komentar: „Potrebna je samo jedna stvar da bi se promenio nečiji život. Uživaj u njoj, Čarli“.

Only takes one thing to change someone's life. Enjoy it Charlie bro

A photo posted by Sonny Bill Williams (@sonnybillwilliams13) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve