Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 07.02.2017.

12:35

Brejdi: Žizel, neću u penziju, hoću na teren

Kvoterbek Nju Ingland Petriotsa Tom Brejdi kaže da je još jednom razočarao svoju ženu Žizel Bundšen.

Izvor:

Autor:

Brejdi: Žizel, neću u penziju, hoću na teren
Getty Images

Poznata manekenka nadala se da će se njen suprug povući posle nove titulu u Superbolu, ukupno pete u karijere, ali tridesetdevetogodišnji Brejdi ne razmišlja isto kao ona, istićući da želi da igra još dugo, dugo...

"Da se moja žena pita, ja bih već bio u penziji. Mislim da mi je to već tri puta rekla, ali sam ja imao spreman odgovor – 'Ljubavi, šteta, previše se zabavljam da bih se sada povukao'. Osećam da sam i dalje sposoban da obavljam svoj posao, a bilo bi mi poprilično dosadno da učinim suprotno, kada znam da mogu još toga da pružim na terenu. Planiram da igram još dugo i radiću vredno da to i ostvarim", rekao je Brejdi, koji će trećeg avgusta ući u petu deceniju života.

Kako prenose američki mediji, Petriotsi su Brejdiju spremili novi petogodišnji ugovor.

Tim iz Bostona slavio je u noći između nedelje i ponedeljka u Hjustonu protiv Atlanta Falkonsa, a blistao je upravo Brejdi – obeleživši jedan od najvećih preokreta u istoriji NFL lige, ali i sporta uopšteno.

Predvodio je svoj tim sa 466 jardi, što je bilo dovoljno za preokret sa 38:3 na 34:8 od sredine treće četvrtine do produžetka i pobede, kao i za novo, četvrto MVP priznanje velikog finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu