Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 05.02.2015.

13:55

Hiljade na dočeku Petsa u Bostonu

Nekoliko desetina hiljada navijača dočekalo je u sredu Nju Ingland Petriotse koji su tri dana ranije osvojili četvrti Superboul u istoriji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Winslow Townson

Petriotsi su u velikom finalu NFL lige slavili protiv Sijetl Sihoksa sa 28:24 i tako osvojili prvu titulu od 2004. godine, a prethodno su bili šampioni i 2001. i 2003. godine.

Velika parada ulicama Bostona prvobitno je bila planirana za utorak, ali je bila odložena zbog snežne oluje koje je prethodnih dana pogodila taj grad.

Uprkos izuzetno hladnom vremenu, navijači su se poređali duž trase kojom je išao autobus sa Petriotsima, koji su se svima odužili na podršci.

Zvezda parade definitivno je bio Malkolm Batler, koji je odlučio nedeljnu utakmicu, presečenim pasom napada Sihoksa na jednu jardu od gola na 20 sekundi pre kraja. Pored njega, u centru pažnje se našao MVP Superboula Tom Brejdi, koji je na paradu poveo sina Bendžamina, kao i Rob Gronkovski, koji je zaslužio ovacije zahvaljujući svojim plesnim potezima.

Svoj trenutak imao je i Džulijan Edelman, koji je potkačio defanzivca Sihoksa Ričarda Šermana. Edelman je tokom parade u jednom trenutku nosio transparent na kojem Šerman prstima pokazuje broj četiri, uz natpis: “Koliko šampionskih prstenova ima Tom Brejdi?”.

Gotovo svi igrači Petriotsa na društvenim mrežama su se zahvalili svojim navijačima, za koje su istakli da su najbolji na svetu i da su im pružili nezaboravan dan.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu