Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2014.

08:58

Nejmar bez operacije, ali i bez fudbala

Taman što se oproravio od povreda butine i kolena, Nejmar je u duelu sa Kolumbijom zadobio najtežu do sada, zbog koje je završio Mundijal.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Iako se u prvom momentu činilo da udarac kolenom defanzivca Huana Kamila Sunjige nije naneo veću štetu Brazilcu, rendgendski snimci su pokazali drugačije.

“Ozbiljnost je takva da nije potrebna operacija, srećom, ali nesreća je što neće moći da igra. On je veoma tužan, ali moraće da bude imobilisan kako bi se oporavio“, rekao je doktor reprezentacije Rodrigo Lasmar.

Selektor reprezentacije Brazila Luiz Felipe Skolari od početka prvenstva je upozoravao na grubosti koje trpi Nejmar, a posle ove situacije bio je veoma besan.

Rekao sam da će ga juriti, već tri utakmice se to konstantno događa. Ni žuti karton nije dobio onaj (Suniga). Ljudi misle da su samo Nemci i tako ti na udaru, da se to ne događa Nejmaru“, naveo je Skolari.

Jedan od najvećih talenata svetskog fudbala je tako na neslavan način završio svoj prvi Mundijal u karijeri i to u svojoj zemlji.

Odigrao je pet utakmica, postigao četiri gola i ubeležio jednu asistenciju, što je sasvim zadovoljavajući rezultat, s obzirom na njegovu mladost (22 godine) i pritisak sa kojim je morao da se nosi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu