Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2014.

08:22

Lovren: Primili smo jeftine golove

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren ocenio je da je njegovoj reprezenataciji u meču sa Meksikom na Svetskom prvenstvu u Brazilu nedostajalo koncentracije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lovren je istakao da je to razlog zašto su ’vatreni’ primili jeftine golove u porazu sa 3:1, posle kojeg su završili svoje učešće na Mundijalu.

Ne mogu da kažem šta je razlog teškog poraza. Nismo bili koncentrisani u prekidima, primili smo jeftine pogotke“, rekao je Lovren, „Jako dobro smo igrali u prvom poluvremenu. Držali smo sredinu terena pod kontrolom. Isto je bilo i u 15 početnih minuta drugog dela. Posle toga pala nam je koncentracija u prekidima, a pogodak smo prekasno dali“.

Na pitanje da li je Hrvatskoj ponestalo snage, štoper je rekao da to nije bio slučaj.

Imali smo snage, nije to bilo problem nego, ponavljam, koncentracija. Žao mi je zbog hrvatskih navijača, ali dali smo sve od sebe“, rekao je Lovren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve