Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.06.2014.

11:20

Džeko: Izgubili smo zbog sudije

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko ocenio je da je njegov tim zbog sramotnog suđenja izgubio od Nigerije i tako završio takmičenje na Mundijalu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nigerija je u meču drugog kola na Svetskom prvenstvu pobedila BiH sa 1:0 i tako eliminisala Džeka i njegove saigrače iz Brazila.

Glavni sudija meča Novozelanđanin Piter O’Liri i njegov pomoćni arbitar poništili su gol koji je Džeko postigao u prvom poluvrenenu svirajući nepostojeći ofsajd. Ponovni snimak pokazao je da je Džeko dao regularan gol.

Nedugo posle te sporne situacije Piter Odemvinge postigao je pogodak, čime je zapečatio sudbinu BiH koja će u sredu igrati poslednju utakmicu protiv Irana, koja za nju nema rezultatski značaj.

Na ovoj utakmici se dogodio sudija. Idemo kući tužni jer bi i sudija takođe trebalo da napusti Mundijal, s obzirom na to da je promenio rezultat, uticao na utakmicu i zbog toga smo izgubili“, rekao je Džeko, ali je dodao da je Nigerija, bez obzira na greške sudija, dobro igrala.

Pored Džeka, svoje nezadovoljstvo sudijom iskazali su i navijači i mediji u BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve