Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.06.2014.

13:20

Mesi kritikuje selektora: Moramo ofanzivnije

Lionel Mesi kritikovao je sistem igre selektora Alehandra Sabelje i poručio da se nada da će u narednom meču protiv Irana "gaučosi" igrati mnogo ofanzivnije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sabelja je na premijernoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine izveo tim u formaciji sa pet odbrambenih igrača, ali je već na poluvremenu "shvatio grešku" i uvodjenjem Gonzala Iguaina odlučio da zaigra sa tri napadača.

"Kao napadač, naravno da više volim formaciju 4-3-3 jer nam daje više prostora u navalnom redu. U suprotnom, mi ćemo da patimo. Bilo je veoma teško protiv Bosne jer smo Aguero i ja morali da se vraćamo po loptu. Treba poboljšati igru i verujem da ćemo već u sledećoj utakmici igrati ofanzivnije. Mi smo Argentina i moramo da se fokusiramo samo na sebe", rekao je Mesi, a prenosi Skaj Sport.

Argentina je pobedila Bosnu i Hercegovinu sa 2:1, a Mesi je bio strelac drugog pogotka, dok je prethodno, posle njegovog centaršuta Sead Kolašinac postigao autogol.

Naredni meč "gaučosi" igraju protiv Irana 18. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu