Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.06.2014.

22:04

Bento: Sve rešeno u prvih 45 minuta

Selektor Portugala Paulo Bento rekao je da je već na poluvremenu shvatio da će njegova ekipa izgubiti od Nemačke pošto je protivnik imao tri gola prednosti.

Izvor:

Autor:

Default images

"Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu, nema tu mnogo o čemu da se govori. Dali smo sve od sebe da ne ostanemo inferiorni, ali Nemci su imali brojčanu i veliku rezultatsku prednost", rekao je Bento posle utakmice u Salvadoru.

Portugal je ubedljivo poražen od Nemačke sa 4:0 u prvom kolu Grupe G na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Nemci su na poluvremenu vodili sa 3:0 i imali igrača više zbog isključenja Pepea u 37. minutu.

Bento nije želeo da komentariše suđenje srpskog arbitra Milorada Mažića, kada su novinari ga pitali da li smatra da je Pepe zaslužio crveni karton.

Mažićevo suđenje komentarisao je štoper Rikardo Košta, koji je kazao da je normalno da arbitri pogreše.

"Sudija je čovek i može da greši, to se dešava. Teško je donositi odluke u sekundi", kratko je kazao Rikardo Košta.

Reprezentativac Portugala Eder rekao je da je optimista po pitanju prolaska njegovog tima u narednu rundu.

"Imamo kvalitetnu ekipu i, što je najvažnije, i dalje imamo šansu za plasman u osminu finala. Naš mentalitet je jak i daćemo sve od sebe u naredne dve utakmice", rekao je Eder.

Portugal će u sledećem kolu igrati protiv SAD, dok će se Nemačka sastati sa Ganom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve