Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.06.2014.

01:11

Benzema: Bitan stil, a ne broj golova

Selektor Francuske Didije Dešam čestitao je svojim igračima na pobedi protiv Hondurasa, dok je Karim Benzema istakao da je bitan način igre, a ne broj golova.

Izvor:

Autor:

Default images

"Uživaćemo u ovoj pobedi, jer nije nikoga lako pobediti sa 3:0 na Svetskom prvenstvu. Bili smo strpljivi, stvarali šanse, a dva puta nam se isprečila prečka. Zadovoljan sam izdanjem svoje ekipe i fudbalom koji smo prikazali, i ovom prilikom čestitam svojim igračima", rekao je Dešam.

Francuzi su slavili u svom prvom meču protiv Hondurasa, a meč je obeležio sjajni Karim Benzema sa dva gola. "Želeo sam da odigram dobru utakmicu, ali nisam želeo da stvaram sebi pritisak. Srećan sam i ponosan, ali pobeda je najvažnija. Mnogi me ocenjuju po broju datih golova, a u stvari treba da obrate pažnju na način na koji igram", rekao je Benzema.

Švajcarska je na otvaranju grupe E savladala Ekvador tek posle preokreta, pa će odluka o pobedniku grupe verovatno pasti 20. juna u Salvadoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve