Suares: Obećavam, ovog puta se neće ponoviti

Urugvajski fudbaler Luis Suares uputio je izvinjenje Italijanu Đorđu Kjeliniju što ga je ugrizao na meču dve reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Izvor: JT

Ponedeljak, 30.06.2014.

19:33

Default images

Suaresu je to treći takav incident, a ovoga puta kažnjen je četvoromesečnom zabranom igranja fudbala i suspenzijom na devet utakmica nacionalnog tima.

Iako je prvobitno negirao da je ugrizao Kjelinija, već je istakao da se sapleo i da je slučajno zakačio zubima italijanskog fudbalera, Suares se oglasio istakavši da je sada svestan svog postupka.

Posle nekoliko dana provedenih kod kuće sa porodicom, uspeo sam da se smirim i uvidim šta se zaista desilo na utakmici između Italije i Urugvaja 24. juna 2014.

Nezavisno od onoga što je usledilo i kontradiktornih izjava koje su se pojavile poslednjih dana, koje su izrečene bez namere da utiču na dobar učinak mog nacionalnog tima, istina je da je moj kolega Đorđo Kjelini fizički doživeo ugriz u sudaru sa mnom. Zbog toga:

- Žalim zbog svega što se desilo.
- Izvinjavam se Đorđu Kjeliniju i celom fudbalskom svetu.
- Obećavam javnosti da se ovakav incident nikada više neće ponoviti
”, stoji u saopštenju Luisa Suaresa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: