Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 22.02.2011.

23:31

Trijumf rvača SAD u Šapcu

Rvačka reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pobedila je selekciju Srbije u prijateljskom meču u Šapcu sa 6:5.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Reprezentacija Srbije suprotstavila se prvom timu SAD sa podmlađenim sastavom u kojem je pet omladinskih reprezentativaca, i na početku meča povela sa 4:1.

Za najboljeg rvača turnira proglapen je Džastin Ruiz, reprezentativac SAD, dok je srpski takmičar Viktor Nemeš poneo titulu najperspektivnijeg rvača.

Rvački spektakl održan je u sportskoj sali Šabačke gimnazije pred više od 1.000 posetilaca, među kojima je bila i ministarka sporta Snežana Samardžić-Marković.

"Za mene je izuzetno značajno da prisustvujem ovako važnom sportskom događaju i da pokažem da se zna-ajne manifestacije ne održvaju samo u Beogradu. Dobro je da se u Šapcu, koji ima bogatu tradiciju u drugim sportovima, održavaju ovakvi mečevi", rekla je Samardžić Marković.

Meč je bio deo priprema reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, a za SAD deo izbornog ciklusa za olimpijsku selekciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve