Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 06.03.2012.

21:43

Porazi srpskih rvača

Svi reprezentativci Srbije u rvanju koji su nastupili u utorak na Evropskom prvenstvu u Beogradskoj areni doživeli su poraze.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Bojana Joličić poražena je u kategoriji do 48 kilograma od Judmile Baluške, ali je potom nastupila u repasažu pošto je Ukrajinka stigla do finala.

Joličićeva je u repasažu izgubila od Mađarice Denes Mercedes. "Ukrajinka je bila mnogo kvalitetnija od mene. Ima više iskustva, a meni je ovo prvo veliko takmičenje. Nadala sam se da ću da prodjem prvo kolo, ali nisam uspela", rekla je Joličićeva.

U kategoriji do 66 kilograma Mirjan Gecin nije uspeo da pobedi Gruzijca Otara Tušišvilija u prvom kolu.

"Moglo je i bolje. Pružio sam maksimum, ali mi je žao što nisam ostvario bolji rezultat. Video sam gde sam pogrešio. Ostaje mi da
radim, treniram. Nije lako kada se boriš pred domaćom publikom
", kazao je Gecin.

Poslednji od srpskih reprezentativaca danas se takmičio Marko Jovanović u kategoriji do 96 kilograma. On je bio slobodan u prvom
kolu, a u drugom je izgubio od Ukrajinca Valerija Anriceva.

Ukrajinac se plasirao u finale, pa je Jovanović nastupio u repasažu gde ga je savladao Nauruz Temrezov iz Azerbejdžana.

"Anricev je izuzetno kvalitetan i jak protivnik. Nisam mogao više od ovoga. Da smo trenirali sve vreme, kao poslednja tri dana pred početak takmičenja, ko zna gde bi nam bio kraj. Sada se okrećemo domaćim obavezama, ali slede iz kvalifikacije za Olimpijske igre. Nema predaha za nas", rekao je Jovanović.

Evropsko prvenstvo počelo je u utorak u Beogradskoj areni i trajaće do 11. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu