Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 09.03.2014.

22:10

Espargaro slomio ključnu kost

Vozač Jamahe Teh 3 Pol Espargaro doživeo je prelom ključne kosti u padu tokom poslednjeg dana testiranja pred početak nove sezone Moto GP šampionata.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mladi Španac, aktuelni šampion Moto2 kategorije, imao je udes u Krivini 6 staze „Losail“ u Kataru u poslednjim trenucima testiranjima.

Odmah posle pada, Espargaro je prebačen u medicinski centar na stazi, gde je utvrđeno da ima prelom ključne kosti.

Španski motociklista će u ponedeljak ujutro otputovati i Barselonu, gde će u popodnevnim časovima biti operisan. Pošto je u pitanju manji prelom leve ključne kosti, očekuje se da će se naći na otvaranju sezone, Velikoj nagradi Katara pod reflektorima 23. marta.

Poslednji dan testiranja Espargaro je završio sa samo 33 hiljaditinki lošijim vremenom od svog starijeg brata Aleša, koji vozi za Forvard. Treće vreme imao je drugi vozač Jamahe Teh 3 Bredli Smit, dok su unutar pola sekunde od starijeg Espargara bili i Štefan Bradl na LCR Hondi i vozač Gresini Hondi Alvaro Bautista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Bila je prilično luda trka

Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da je ekipa u večerašnjoj ludoj i zabavnoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Kanade bila na visini zadatka i da je zadovoljan pobedom u Montrealu.

Beta

23:25

7 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu