Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 20.07.2014.

18:19

Korina Šumaher: Najteže je iza nas

Supruga Mihaela Šumahera Korina objavila je dirljivo pismo upućemno navijačima koje je objavljeno u zvaničnom programu za Veliku nagradu Nemačke.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Korina se u ime porodice Šumaher u pismu zahvalili na podršci od kraja decembra, kada je sedmostruki svetski šampion doživeo tešku nesreću tokom skijanja, posle koje je proveo skoro šest meseci u komi.

Ona je posebno naglasila težak period tokom meseci kada je Šumaher bio u komi, ali je naglasila da je ono najteže sada iza njene porodice.

Velika nagrada Nemačke mi daje savršenu priliku da se zahvalim svima vama na lepim željama i pozitivnoj energiji koju ste slali Mihaelu. Moram da kažem da nas je vaše saosećanje oduševilo. Lepo je znati da smo zajedno pregurali ono najteže. Sada se koncentrišemo na fazu koja će trajati dugo. Ali, verujemo da će, kao i tokom svih godina u Formuli 1, vreme biti Mihaelov saveznik u ovoj borbi“, napisala je Korina Šumaher.

Šumaher je od nesreće bio smešten u bolnici u Grenoblu, ali je pre nekoliko nedelja prebačen u Univerzitetsku kliniku u Lozani, blizu porodične kuće, gde nastavlja oporavak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu