Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 09.04.2012.

11:26

Timovi čekaju otkazivanje Bahreina

Timovi u Formuli 1 smišljaju planove za slučaj da trka za Veliku nagradu Bahreina, zakazana za 22. april, bude otkazana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Za sada nema zvaničnih nagoveštaja da bi tako nešto moglo da se desi, ali je nastavak nereda u toj zemlji u poslednjih nekoliko nedelja ozbiljno doveo u pitanje njeno održavanje.

Zvaničnici u Bahreinu su pokušali da smire situaciju saopštenjima da se situacija smiruje, ali, ipak, tvrde da ne mogu da garantuju ničiju bezbednost.

Prema poslednjim informacijama, timovi su za sve svoje zaposlene spremili dva seta karata, jedne za putovanje pravo u Bahrein iz Kine, gde se predstojećeg vikenda vozi trka, a druge za povratak u Evropu.

Svetska automobilska federacija pre nekoliko dana je objavila da nema zabrinutost za bezbednost svih učesnika trka, ali da svi u vladajućem telu nastavljaju da prate razvoj situacije u Bahreinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve