Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 16.01.2017.

02:33

Prvi meč - prvo iznenađenje - Halepova počišćena sa RLA!

Amerikanka Šelbi Rodžers eliminisala je četvrtu teniserku terena Simonu Halep sa Australijan opena rezultatom 6:3, 6:1 i to na otvaranju centralnog terena.

Izvor: B92

Autor:B92

Prvi meč - prvo iznenađenje - Halepova počišćena sa RLA!
Foto: Getty Images

Za sat i 15 minuta igre na Rod Lejver areni Rumunka je dopustila rivalki čak 11 brejk lopti iz kojih su stvorena četiri brejka, a prvi grend slem sezone je samo potvrdio koliko je Halepova u lošoj formi.

Rumunka od trijumfa u Montrealu letos nije zabeležila ozbiljniji rezultat, a da nešto definitivno ne valja bilo je jasno na samom početku meča sa Rodžersovom.

Klimavi uvodni gemovi su više poslužili Amerikanki da nađe ritam nego Halepovoj da nametne svoj. Ubrzo je na semaforu pisalo 5:2, i već tada je mirisalo na iznenađenje.

Izgubljen set nije trgao favorita na ovom meču, a brza dva brejka u nastavku su cementirali njenu sudbinu na AO.

Doduše, nefer bi bilo reći da je pasivna igra Halepove jedini uzrok ovakvog rezultata, jer je Šelbi Rodžers pružila publici šansu da bar sa jedne strane mreže gleda veoma dobar tenis, duboke i precizne udarce, koji bi namučili igračicu u mnogo boljoj formi od Rumunke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve