Nova vest
Tenis

Utorak, 17.01.2017.

09:00

Navijači Bagdatisa na čistom srpskom: Mnogo smo jaki!

Kada domaći teniseri igraju na Australijan openu spektakl na tribinama je zagarantovan, a ništa manje nije i kada je na terenu Markos Bagdatis.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Navijači Bagdatisa na čistom srpskom: Mnogo smo jaki!
Photo by Phil Walter/Getty Images

Kipranin tokom čitave karijere ima fantastičnu podršku navijača koji ga prate na gotovo svim velikim turnirima i prave odličnu atmosferu.

Tako je bilo i na startu ovogodišnjeg turnira, pošto je ceo kompleks mogao da čuje pesme sa terena broj 13, gde je Bagdatis igrao protiv još jednog temperamentnog igrača – Mihaila Južnog.

Grupa od dvadesetak momaka u plavim majicama sa grčkim počela je štimung navijačkom pesmom fudbalskog kluba PAOK, koju pristalice Partizana obožavaju.

"Oooo PAOKara exo trela mes to myalo", orilo se na tribinama.

Na ruku im je išlo i što je Kipranin brzo napravio brejk, pa su bez daha ostavili brojne gledaoce sa našeg govornog područja.

"Mnogo smo jaki! Mnogo smo jaki!", čuo se dobro poznati slogan.

Rus je dobio toplotni udar pri rezultatu 4:1 u prvom setu, nastavio je da igra, ali je morao da odustane na 3:0 u drugom delu, pa će Bagdatis u sledećoj rundi igrati sa Rafaelom Nadalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu