Nova vest
Tenis

Četvrtak, 15.01.2015.

14:55

B92 vas zove: Tipujte sa nama

Znao sam. Jesam ti lepo rekao? Eto vidiš. Neku od ovih rečenica, ili varijaciju na temu, sigurne ste izgovorili nekom od drugara dok zajednički pratite meč.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sportska redakcija B92 potrudiće se da vam pomogne da češće budete u pravu, a možda usput da zaradite i koji dinar. Ili evro, što da ne.

Počevši od Australijan opena, novinari B92 davaće prognoze pred svaki dan takmičenja na Gren slem turnirima u rubrici ’Tipovi’.

Izdvojićemo najzanimljivije mečeve toga dana (tri-četiri, broj će varirati od ponude), zatim ih u nekoliko rečenica analizirati, a potom davati predlog i prognozu. Na kraju obe nedelje turnira uradićemo rekapitulaciju, da vidimo šta smo i koliko pogodili i promašili.

Ako zahvaljujući nama udebljate novčanik, setite se da je B92 promenio adresu i da smo sada na ’Autoput za Zagreb 22, Beograd – Zemun’. Da citiramo šaljivog poznanika: “Otkad su Feničani izmislili novac, reč ’hvala’ izgubila je svaki smisao“.

Ako, pak, samo zbog naše premudre prognoze ne prođete dobro, plemenito se setite da i najbolji greše.

Od vas očekujemo da nam putem komentara kažete da nemamo pojma ili da smo carevi zbog kojih ste se obogatili.

I naravno, čekamo vaše predloge, prognoze i nadamo se lepom druženju.

B92 Sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu