Utorak, 15.11.2011.

18:00

Reklama za Srbiju plagijat?

Opet skandal: Tužba protiv autora reklame koja je pri tom možda i plagijat.

Izvor: Dominomagazin.com

Default images

Nova reklama za Srbiju Soulfood koja vas je oduševila, samo par dana pošto se pojavila na Internetu već izaziva reakcije i to ne samo lepe, pa je izgleda na pomolu novi skandal na domaćoj sceni.

Za početak mnogi zameraju što na reklami nema Kosova i Metohije. Takođe pojavile su se i kritike koje ukazuju da je spot zapravo plagijat makedonske reklame iz prošle godine pod nazivom Timeless Food.

U sve to iz Turističke organizacije Srbije najavljuju tužbe. Oni objašnjavaju da Kosova nema u spotu jer je to samo jedan od više spotova i mali deo kampanje. Istovremeno kažu da će podneti tužbu protiv autorâ koji su neovlašćeno spot objavili na Internetu.

E pa stvarno svašta! Dok se nervirate pogledajte makedonsku reklamu ispod, a ovde možete da se podsetite i domaćeg Soulfood spota i uporedite:



Domino Magazin

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: