Samsung Galaxy S IV: Sve glasine

Nova godina sa sobom nosi i najave novih, uzbudljivih, proizvoda, a jedan od najuzbudljivijih trenutno je svakako Samsung Galaxy S IV. Pogledajte šta su specijalizovani sajtovi do sada uspeli da sakupe kada su nagađanja i glasine u vezi sa ovim uređajem u pitanju.

`

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2013.

08:30

Default images

Veliko uzbuđenje stvorila je navodna fotografija modela Galaxy S IV objavljena na fan sajtu SamMobile. Na fotografiji se vidi velik uređaj bez ikakvih fizičkih dugmića, što navodi na mišljenje da će se novim telefonom upravljati isključivo putem ekrana. Iako u pitanju nije najbolja slika koja se može videti na internetu, na sajtu stoji da ju je poslao „insajder iz Samsunga“, prenosi Itproportal.

Dosta se pričalo i specifikacijama novog modela. Sajt SamMobile naveo je da će Galaxy S IV pokretati quad-core Exynos 5450 SoC na neverovatnih 2GHz . Sajt je takođe naveo da će uređaj dolaziti sa 2GB rama i da će posedovati primarnu kameru rezolucije 13 megapiksela.

Međutim, sajt Enuri, baziran u Koreji (kako je preveo sajt Phone Arena) navodi da će Galaxy S IV pokretati quad core Exynos 5440 sistem baziran na ARM big.LITTLE arhitekturi što znači da bi telefon mogao da poseduje energetski efikasan Cortex A-7 CPU za osnovne zadatke i A-15 namenjen zahtevnijem radu.

Kada je displej u pitanju, većina sajtova, poput SamMobile sumnja na 4.99 inčni SuperAMOLED FULL HD ekran rezolucije 1080x1920 piksela.

Takođe postoje i nagađanja da će Galaxy S IV biti opremljen i S Penom, što bi možda moglo da znači da Samsung planira da spoji Galaxy S i Note linije u jedan proizvod, ako se glasine ispostave tačnim.

Najveće pitanje svakako je kada će novi telefon biti predstavljen. Ranija nagađanja videla su ovogodišnji CES kao moguće mesto ili Svetski mobilni kongres u Barseloni u februaru.

Međutim, vrlo je verovatno da će telefon biti predstavljen u maju ili junu, što je u skladu sa prošlogodišnjim predstavljanjem modela Galaxy S III.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: