Bundes liga: Nedelja "pripala" gostima

Izvor: B92

Subota, 15.03.2003.

18:33

Default images
Fudbaleri Štutgarta pobedili su u Minhenu istoimeni klub sa 1:0, i tako nastavili trku sa Borusijom Dortmund za drugu poziciju Bundes lige. Priključak za vodećim ekipama održava i berlinska Herta, koja je lako savladala u gostima prežaljeni Nirnberg sa 3:0.

Fudbaleri Kajzerslauterna nastavili su prolećnu renesansu. »Crveni đavoli« su u direktnom duelu pobedili u Kotbusu Energi sa 3:1 i značajno uvećali izglede za opstanak.

Bajern je nastavio suvereni hod kroz ligu, deklasiravši najbliže prijatelje, ekipu Bohuma, i to na gostujućem terenu. Kristijansen je golom u zaustavnom vremenu izbegao totalnu bruku i postavio rezultat 1:4. Dortmund je ispunio plan pobedivši Hanover sa 2:0. Igrač dana bio je napadač Arminije Diabang, koji je sa tri gola potpopio Menhengladbah i doneo svom timu pobedu od 4:1. Leverkuzen nije uspeo da pobedi Volfzburg i nad »Farmaceutima« se nebo polako puni crnim oblacima.

Derbi dana igran je u hamburškoj AOL Areni. Hamburger SV je u finišu uspeo da dođe do svih bodova protiv kipe Šalke 04, zahvaljujući sjajnom Romeu i Japancu Takahari. Rasplet u borbi za Kup UEFA ne ide na ruku Verderu, koji je opet poražen, ovoga puta u Rostoku – 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: