Sudar putničkog i teretnog vozila – jedno povređeno, jedno izgubilo bitku za život FOTO

Na magistralnom putu Čačak - Užice, na deonici puta kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru u blizini mesta Međuvršje, došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarili jedno putničko i jedno teretno vozilo. Na lice mesta stigle su dve ekipe Hitne pomoći i vatrogasci koji su izvlačili povređene.

Izvor: B92

Nedelja, 27.11.2022.

12:36

Sudar putničkog i teretnog vozila – jedno povređeno, jedno izgubilo bitku za život FOTO
Foto: RINA

"Stariji muškarac i žena povređeni su u udesu u Međuvršju, primljeni su na Službu urgentne medicinske pomoći. Nakon dijagnostike, sa teškim telesnim povredama zbrinuti su na odeljenju intenzivne nege. Njihovo stanje je izuzetno teško", rekla je za RINU Jelena Knežević, pr Opšte bolnice u Čačku.
Foto: RINA
Tokom vršenja uviđaja na ovoj deonici formirane su kilometarske kolone vozila. Nakon što je šlep služba pomerila slupano vozilo sa kolovoza, saobraćaj je pušten u oba pravca.

Muškarac izgubio život

Nakon prijema u Opštu bolnicu u Čačku, uprkos naporima lekara muškarac koji je teško povređen u udesu u Međuvršju je podlegao povredama.

"Pacijent je preminuo, a žena koja je takođe povređena u ovom udesu je u kritičnom stanju, ali trenuto stabilnih životnih parametara. Ima teške povrede grudnog koša, butnih kostiju, kičme. Svesna je, a njeno stanje sve vreme se prati", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Prema nezvaničnim informacijama nastradali muškarac nalazio se za volanom kamiona "tam" i još uvek se vodi kao NN lice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: