Upoznajte Bubu, mačora koji ide u školu

Buba je omiljeni mačak u San Hozeu u Kaliforniji, gde živi sa svojom vlasnicom Amber Marijental i njenom porodicom u kući blizu Leland gimnazije i Bret Harte srednje škole.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.08.2015.

10:15

Default images
Foto: facebook.com/bubbatheschoolcat

Iako Marijental kaže da je njena porodica u početku pokušavala da Bubu nauči da živi u kući, njihovi napori bili su uzaludni.

Mačor je udomljen 2009. godine, a svojim je ponašanjem definitivno pokazao da voli da živi napolju. Vreme provodi uglavnom na otvorenom, i u druženju sa učenicima gimnazije i srednje škole. Postao je popularan među studentima u oba kampusa.

Ahhh, home sweet home. #iloveschool

Posted by Bubba the Cat on Tuesday, September 23, 2014
Bubi je dozvoljeno da luta kroz školske hodnike i boravi u učionicama, a mjauče kad god želi da izađe u dvorište.

Nema bojazni da će ga neko pregaziti ili povrediti, čak praktikuje da legne na školsko igralište i čeka da ga neko mazi.

Locker inspections almost complete! #notreatsfound

Posted by Bubba the Cat on Thursday, September 25, 2014
"On je stvarno socijalan i nema brige da mu nešto moglo da mu se desi. Iznenađena sam što je još uvek tu", rekla je vlasnica Amber Marijental.

Buba se obično vraća kući kada su škola i fiizčko vaspitanje gotovi za taj dan, iako se jednom malo uplašio kada je ostao slučajno zaključan u učionici na 36 sati. Srećom, njegovo mjaukanje je čuo neko iz osiguranja.

"Come to school," they said. "We miss you," they said. #whereiseverybody #lonelykitty

Posted by Bubba the Cat on Friday, November 7, 2014
Buba je toliko popularan da čak ima i svoju Facebook stranicu, s gotovo 3.000 fanova. Marijental kaže da su studenti podneli molbu da Bubi podignu spomenik u kampusu, ali nažalost njihov zahtev je odbijen.

Međutim, studenti su uspeli da izmole da Buba dobije sopstvenu školsku legitimaciju.

What? School is over tomorrow?? #devastatingnews

Posted by Bubba the Cat on Tuesday, June 3, 2014

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: