Levi posle "torte": Demokratija još nije pobedila u BG

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 10.05.2017.

21:20

Levi posle
Tanjug

On je prethodno dobio tortu u lice, pošto je počeo govor posle projekcije njegovog filma "Pešmerga" u okviru programa Beldoksa.

Tokom incidenta Levi je govorio da se radi o fašističkom činu, a potom se vratio u salu.

"Hvala publici koja je gledala film. Srbija se nije promenila koliko su se nadali njeni prijatelji. Demokratija još nije pobedila u Beogradu. Istinu ne žele da čuju svi u ovom gradu. Živela Evropa i živela demokratska Srbija u Evropskoj uniji. Ponosan sam što danas pred vama branim tekovine antifašizma u Evropi", rekao je Levi.

Reditelj Goran Marković kaže da je veoma iznenađen ovim što se desilo.

"Dobro sam, ali veoma iznenađen celim događajem", kratko je kazao Tanjugu Marković, koji je trebalo da vodi razgovor sa Levijem u momentu kada se desio incident, a malo parče torte završilo je i na reveru njegovog sakoa.

Pročitajte još: Incident u Beogradu: Levi dobio tortu u lice / VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: