HBO slučajno objavio 5. epizodu “Igre prestola”

Uprkos tome što kompanija čini sve da spreči objavljivanje epizoda na internetu pre njihovih premijera na televiziji, one su ipak nekako pronašle put do publike.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

08:20

HBO slučajno objavio 5. epizodu “Igre prestola”
Beta / AP Photo/HBO, Helen Sloan

Peta epizoda šeste sezone serije “Igra prestola” nedavno je objavljena na internetu, više od 24 sata pred početak njene premijere na televiziji.

Epizoda pod nazivom “The Door” pojavila se u vidu torenta, a umesto do hakera, trag je fanove odveo do sajta HBO Nordic, pišeTorrent Freak.

Na društvenim mrežama ubrzo se pojavio snimak ekrana na kojem se može videti epizoda koja je objavljena na sajtu. U poslednjih nekoliko nedelja, HBO je navodno piratima nekoliko puta slao upozorenja u vezi sa ilegalnim preuzimanjem njihovog sadržaja, dok su torenti i mnogobrojni linkovi za preuzimanje epizoda sklanjani nekoliko minuta nakon što bi se pojavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: