Ema Votson u filmu 50 nijansi sive?

Ema Votson u pregovorima je oko glavne uloge Anastasije Stil za filmsku verziju romana „50 nijansi sive“.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.07.2012.

17:45

Default images

Glumica poznata po svojim ulogama u filmovima o Hariju Poteru, u pregovorima je oko uloge, a sudeći po izveštajima magazina International Business Times, jedna je od glavnih kandidata za ulogu Anastasije.

Kasting za uloge u ekranizaciji romana „50 nijansi sive“ poprilično je uzbudio Holivud a među glumicama kojime su povezivane sa ovom ulogom nalaze se Ešli Benson i Lusi Hol.

Sa druge strane, glavna muška uloga bi mogla da bude ponuđena Ianu Somerhalderu (Lost) ili Aleksandru Skarsgardu (True Blod), a Čening Tatum je nedavno izjavio da je i on zainteresovan da glumi glavnog lika iz knjige – Greja, ail samo ukoliko bi žensku glavnu ulogu tumačila Džena Devan.

Kako izgleda junak iz "50 nijansi - Siva"?

Studiji "Universal" i "Focus Features", koji su u martu otkupili prava za filmsku adaptaciju "50 nijansi siva" za 5 miliona dolara, objavili su da će Majkl de Luka i Dejna Bruneti - saradnici na ostvarenju "Društvena mreža" - biti producenti.

Erotska trilogija "Pedeset nijansi" nastavlja da obara sve rekorde u Sjedinjenim Američkim Državama gde je broj prodatih primeraka premašio 20 miliona, saopštili su izdavači.

Amerikanci su postali najveći ljubitelji ovog erotskog serijala britanske autorke E. L. Džejms o 21-godišnjoj studentkinji književnosti Anastasiji Stil i njenom 27-godišnjem sadističkom ljubavniku milijarderu Kristijanu Greju.

Predstavljena knjiga "50 nijansi - Siva" u Srbiji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: