Otkazan nastup Hozea Karerasa

Koncert čuvenog španskog tenora Hozea Karerasa koji je trebalo da bude održan 2. oktobra u Beogradskoj areni, otkazan je, saopštila je na konferenciji za novinare Karerasova menadžerka Rozi Pric.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.10.2007.

16:00

Default images

Vlasnik gencije "Apple Entertainment Group" (AEG), koja je zvanični organizator koncerta, Dragan Vujin u četvrtak, 27. septembra, obavestio je upravu Arene da se koncert otkazuje zbog tehničkih problema.

Nakon razgovora Pric i Vujina menadžerka Karerasa je javnost i zvanično obavestila da je koncert otkazan.

Rozi Pric je izjavila da je Kareras željno očekivao da dođe u Beograd, kao i da se po lepom seća susreta sa našom publikom na svom prvom koncertu u centru "Sava", 2003. godine.

"Ovde smo da pokušamo da pronađemo novi datum i da organizujemo sve na pravi način", kazala je Karerasova menadžerka.

Ona i posrednik u pregovaranjima oko koncerta u "Beogradskoj areni" Dejv Fauler izjavili su da neće odgovarati na novinarska pitanja.

Fauler je rekao jedino da se "slaže sa onim ssto je rekla Rozi" i dodao da "kada se radi o ovako velikom umetniku, neke stvari se moraju uraditi na određeni način, što je bitno za zemlju, grad u koji dolazi ali i za samog umetnika".

Direktor "Beogradske arene" Đordje Milutinović je o razlozima zašto je ušao u posao sa Vujinom, znajući da je firma “AEG” i ranije imala problema sa organizacijom, kazao: "Mi ne možemo nekoga da izbacimo ili primimo".

Milutinović je dodao da je nakon što je Vujin otkazao koncert areni, uprava pokušala da uradi sve što može, da se svi problemi reše kako bi se Karerasov koncert, ipak, održao.

"Nismo želeli da se petljamo ni u ekonomiju, ni u organizaciju ni u bilo šta što je deo lokalnog promotera, hteli smo da pomognemo da se taj koncert desi. Naš veliki interes je bio da se koncert jednog ovakvog velikana kao što je Kareras održi u Beogradu", rekao je on.

On je dodao da je Pricovoj i Fauleru kazao da se "Beogradska arena" neće mešati u promenu termina i njihovu želju da zadrže istog promotera, ali i izrazio spremnost da arena bude promoter Karerasovog koncerta, "ukoliko se dogovore na pravi način".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: