Hrvatska privela dva državljanina Srbije

Hrvatska policija pritvorila dvojicu srpskih državljana, osumnjičenih da za organizovanje ilegalnog prebacivanja turskih državljana iz BiH u Hrvatsku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

12:42

Hrvatska privela dva državljanina Srbije
Freeimages.com

Oni su uz krivičnu prijavu zbog protivzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj privedeni pritvorskom nadzorniku karlovačke policijske uprave. S njima se terete još četiri muškarca.

Petoricu turskih državljana, koji su u petak ilegalno ušli iz BiH u Hrvatsku te je protiv njih doneseno rešenje o proterivanju, policija će danas predati bosanskohercegovaškoj policiji.

Turske državljane stare od 24 do 36 godina i dvojicu državljana Srbije stare od 25 i 49 godina, u kombiju švedskih nacionalnih oznaka zatekli su u petak ujutro službenici Policijske stanice Donji Srb prilikom granične kontorle na putu u Ličkim Osredcima.

Zbog sumnje u nezakoniti prelazak državne granice svi su bili privedeni u službene prostorije zadarske policijske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: