Krkobabić: Ključeve Beograda drže najstariji

PUPS će sigurno izaći na beogradske izbore, a definitivna odluka o tome na koji način, biće doneta na "miholjskom" okupljanju stranke

Izvor: B92

Nedelja, 03.09.2017.

09:38

Krkobabić: Ključeve Beograda drže najstariji
Foto: Tanjug, arhiva

To je izjavio predsednik PUPS-a Milan Krkobabić..

"PUPS će na miholjskom okupljanju definisati pravac. Idemo sigurno na izbore, rešeni smo, a uspeh na tim izborima je više nego zagarantovan. Definitivna odluka kako, kada biće doneta na tom okupljanju", rekao je Krkobabić.

Kako kaže, "ključeve" Beograda drže najstariji, što je 400.000 ljudi i na njima je da dobro razmisle kome će te ključeve da povere.

"Mogu da ih bace, pa će onda da skoče svi, da se glože oko tih ključeva, a mogu da ih daju nekome ko ih neće bukvalno uzeti, nego će ih ostaviti u njihovim rukama i zajedno sa njima, slušajući ih, raditi", rekao je Krkobabić za TV Pink.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: