Bez vode Cerak i deo Novog Beograda

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica danas će od 8 do 16 sati bez vode ostati potrošači u naselju Cerak.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.04.2017.

09:03

Bez vode Cerak i deo Novog Beograda
Foto: Thinkstock

Iz istog razloga bez vode će ostati i potrošači na opštini Novi Beograd od 8 do 18 sati i to u Ulici Omladinskih brigada 15-23 i Bulevaru Crvene armije (između Ulice Đorđa Stanojevića i železničke pruge).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće za osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs <http://www.bvk.rs>.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: