Tramp: Meksiko će platiti zid, verujte mi; Nijeto: Nećemo

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp poručio je posle sastanka s meksičkim predsednikom Enrikeom Penom Nijetom da će Meksiko platiti zid na granici.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 01.09.2016.

07:15

Tramp: Meksiko će platiti zid, verujte mi; Nijeto: Nećemo
Foto: Gettyimages

"Meksiko će platiti, verujte mi. Oni to još ne znaju, ali platiće za zid", rekao je Tramp u Feniksu pošto je došao pravo iz Meksiko Sitija, gde je razgovarao sa Nijetom, prenosi AFP.

On je u govoru takođe izneo svoj plan o imigraciji koji uključuje deportovanje imigranata sa kriminalnim dosijeom i poništavanje izvršnih ovlašćenja koja štite milione nelegalnih imigranata.

I dok je Tramp rekao da sa Nijetom nije razgovarao o tome ko će platiti izgradnju zida, meksički predsednik tvrdi drugačije.

"Na početku razgovora sa Donaldom Trampom jasno sam stavio do znanja da Meksiko neće platiti zid", napisao je Nijeto na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: