Božović: Sve me podseća na Miloševićev scenario

Poslanik DS Balša Božović najoštrije je osudio pritisak aktuelne vlasti na slobodu govora, slobodu medija i optužuje ih za zastrašivanje građana.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

09:37

Default images
Foto: Tanjug

Kako kaže, lažnim i montiranim državnim udarima, aferama i paranoičnim scenarijima naprednjačka vlast pokušava da prikrije svoju odgovornost za loš život u Srbiji.

“Sve me podseća na Miloševićev scenario u kojem pokušavaju da loš život u Srbiji sakriju time što neprestano izmišljaju razne lažne i montirane državne udare, afere i paranoične scenarije u kojima navodno neko želi da naudi premijeru. Sve je laž. Jeftina laž“, navodi Božović.

On navodi da „pokušavaju da zastraše građane, a ne shvataju da se tih karikatura niko ne boji“.

Božović nakon toga kaže da je premijer ne odaje utisak da zna šta radi i koliku štetu njegova politika nanosi svakoj porodici u Srbiji.

Prema njegovim rečima, u Srbiji je sve manje lekara, profesori su na ulicama, a 120.000 ljudi je napustilo Srbiju od kada je SNS došao na vlast.

„Ne postoji poligraf koji može da ispravi ovoliku nepravdu koju je Vučić naneo ljudima u Srbiji. Samo njegovo okruženje živi bolje, svi ostali su na ivici bede“, navodi Božović.

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić odbacio je kritike poslanika DS Balše Božovića da vlast vrši pritisak na slobodu govora i medija i da zastrašuje građane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: