Ekskluzivni snimak napada na Vučića

TV B92 je došao do ekskluzivnog snimka napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru Potočare.

Izvor: B92

Subota, 11.07.2015.

20:32

Default images
Foto: B92

Delegacija na čelu sa Vučićem napustila je Srebrenicu, a jedna osoba je uhapšena zbog napada.

Kako su naveli iz delegacije, Vučić je pogođen kamenom u lice i polomljene su mu naočare. Pojedinci iz mase su nasrtali na obezbeđenje srpske delegacije u pokušaju da dođu do Vučića i tom prilikom je došlo do fizičkog obračuna s članovima obezbeđenja.

Reporter B92 javlja da je sve bilo mirno do trenutka kada su Vučić i ostali članovi delegacije krenuli u memorijalni centar. Nakon što je položio cveće na spomenik žrtvama, masa je krenula ka njemu i u tom trenutku su uletele kamenice.

Kako se navodi, Vučić je pogožen kamenom u glavu, a okupljeni su vikali “četniče“, “odgovornost“.

U pokušaju da zaštite premijera Vučića članovi njegovog obezbeđenja su otvorili pancir torbe. Policija je intervenisala i sukobila se sa napadačima, a srpska delegacija je evakuisana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: