Sedmoro ubijenih posle svadbe

Sedam osoba je stradalo u porodičnoj tragediji koja se dogodila u nedelju pre podne u mestu Martonoš kod Kanjiže.

Izvor: B92, Blic

Nedelja, 17.05.2015.

12:51

Default images

Kako prenosi RTS, tragedija se dogodila dan posle svadbe, kada je mladoženjin otac ubio, između ostaloh, snaju i njene roditelje.

R.Š. je iz lovačke puške ispalio više hitaca i tom prilikom usmrtio snahu, njene roditelje, svoju suprugu i njene roditelje.

Prema navodima RTS, R.Š. je u trenutku tragedije bio pod dejstvom alkohola, a nezvanično se saznaje da je uzrok tragedije to što se R.Š. protivio braku svog sina i ubijene N.B.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da R.Š. (1960) iz lovačke puške ispalio više hitaca i tom prilikom usmrtio je N.B. (1990), Š.B. (1963), K.B. (1972), R.Š. (1968) i B.T. (1947) J.T (1941), a potom je izvršio samoubistvo.

MUP navodi da su verovatan uzrok tragedije neraščišćeni porodični odnosi, uviđaj je u toku, a kako navodi “Blic“, tragedija se dogodila za vreme svadbe.

Ova tragedija je podsetila na onu koja se dogodila 2013. godine, kada je Ljubiša Bogdanović u selu Velika Ivanča kod Mladenovca ubio 13 ljudi, a potom pokušao da ubije svoju suprugu i izvrši samoubistvo.

Neposredno potom, u Kažiprstu B92 je o fenomenu masovnih ubistava govorio psiholog Aleksandar Dimitrijević, koji je rekao da uzroke ovakvih tragedija treba tražiti duboko u društvu.

To je bilo jedno od najvećih masovnih ubistava u poslednjih 15 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: