Kolima oborili devojčicu i pobegli

Novopazarska policija uhapsila je braću I.K. (23) i F.K. (24) zbog sumnje da su u petak udarili automobilom sedamnaestogodišnju devojčicu.

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

11:22

Default images
Foto: Thinkstock

Oni su potom pobegli s mesta udesai sumnja se da su pokušali da prikriju dokaze, objavio je "Blic".

Oni se sumnjiče da su 27. marta, oko 19 i 30, vozeći neprilagođenom brzinom udarili devojčicu koja je zadobila teške telesne povrede – saopšteno je iz policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni su nakon udesa uspeli da pobegnu policijskoj poteri, a tokom vikenda su, kako bi prikrili dokaze, kod auto-mehaničara sanirali štetu na automobilu nastalu prilikom udaranja devojčice.

Policija je ipak uspela da sazna ko se nalazio u automobilu, a prilikom ispitivanja i podvrgavanja poligrafu braća su sve priznala.

Zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja određen im je pritvor do 48 časova.

Devojčica je u udesu doživela frakturu lobanje i prelom noge. Smeštena je u novopazarsku bolnicu i uspešno se oporavlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: