U januaru suđenje za smrt Ivkovića

Suđenje Kadriju Aktašu, osumnjičenom da je ubio navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, počeće 16. januara 2015. godine, saznaju Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

12:52

Default images

Protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo ubistvo s predumišljajem, dok se još šestorica državljana Turske terete za pomaganje u izvršenju krivičnog dela.

U Ministarstvu spoljnih poslova Srbije su potvrdili za "Novosti" da je Javno tužilaštvo u Istanbulu polovinom decembra obavestilo Generalni konzulat Srbije da je protiv "jednog turskog državljanina podignuta optužnica za ubistvo sa predumišljajem".

"Sva suđenja će biti otvorena za javnost, osim ukoliko sudija ne proceni da postoje ograničavajući faktori", rekli su u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije.

Prvo ročište je zakazano za 16. januar 2015. godine, u Porotnom sudu Istanbula.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković (25) ubijen je 21. novembra u Istanbulu u gužvi ispred sportske arene Abdi Ipekči, uoči evroligaške utakmice između Crvene zvezde i Galatasaraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: