Utorak, 02.12.2014.

14:47

NS:Tukao starijeg čoveka u autobusu

Jedan mladić fizički je napao starijeg čoveka u gradskom autobusu u Novom Sadu.

Izvor: Beta

Default images

Prema rečima dvoje starijih očevidaca, koji su bili u autobusu na liniji broj 9a kod Limanske pijace, do incidenta je došlo nakon što je stariji čovek pokušao da spreči mladića da maltretira stariju ženu.

Mladić je potom nasrnuo na tog starijeg čoveka, udario ga iz sve snage glavom u glavu, a zatim ga je udarcima nogom izbacio iz autobusa na stajalištu.

Očevici su procenili da nasilnik ima između 17 i 18 godina.

Nakon incidenta, vozač autobusa je zatvorio vrata i nastavio da vozi redovnom trasom. Niko od putnika nije imao hrabrosti da se umeša i da pokuša da spreči napad, kazali su očevici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: