"Ostavimo politiku po strani"

Zorana Mihajlović izjavila je u Zrenjaninu da će se o eventualnim promenama u Vladi Srbije razgovarati prvo na stranačkim organima, pa tek onda u javnosti.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

12:45

Default images

Potpredsednica Vlade Srbije, naime, nije želela da komentariše medijske napise o sukobu lidera socijalista Ivice Dačića i člana Predsedništva SNS-a Nebojše Stefanovića istakavši da je za vladu u ovom trenutku mnogo važnije da rešava probleme, a da politiku ostavi po strani.

"Ja to ne bih uopšte komentarisala. Vlada ima puno posla, puno zadataka i puno rada", rekla je Mihajlović novinarima.

Istakla je da, ako bude bilo kakvih promena u Vladi Srbije, prvo će se o tome razgovarati na stranačkim organima, pa tek onda u javnosti.

"Stavimo malo politiku sa strane i da krenemo da rešavamo probleme. Nemamo mi ništa protiv izbora, ali hajde da vidimo da li možemo ovaj prvi korak da realizujemo", naglasila je potpredsednica Vlade Srbije.

Mihajlović je ukazala da vlada ima jedan cilj - da pokuša da rešava probleme, poručivši da "neke stvari mogu da idu mnogo brže kada se sedne za sto".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: