Ponedeljak, 23.06.2014.

19:18

Rekonstrukcija Vlade APV u julu

Finalni dogovori oko rekonstrukcije pokrajinske vlade očekuju se početkom jula, a sadašnja vladajuća koalicija biće čvrsta osnova njenog daljeg delovanja.

Izvor: Tanjug

Default images

To je izjavio potpredsednik Vlade Vojvodine i funkcioner Demokratske Stranke Dragoslav Petrović.

On je na prijemu povodom Dana državnosti Hrvatske, koji je pripredio konzul te zemlje u Subotici, rekao novinarima da sadašnja vladajuća većina ima nespornu većinu, ali da su poslednji izbori u Srbiji, koji nisu bili pokrajinski, za neke bili poruka da je potrebno da dodje do izvesnih promena.

Petrović je dodao da je možda i prirodno da se na polovini mandata prekontrolišu svi resori.

"Dogovori između političkih partnera u ovom trenutku teku uspešno, ima prostora da se izvrše odgovarajuće korekcije i ja očekujem da će već početkom jula doći do finalnih dogovora i finalnih odluka koje će omogućiti da naredne dve godine još uspešnije zajednički delujemo", rekao je Petrović.

On nije želeo da govori o konkretnim rešenjima, ali je dodao da će sadašnja vladajuća koalicija biti čvrsta osnova daljeg delovanja pokrajinske vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: