"Za manje od godine izlaz iz krize"

Vicepremijer Aleksandar Vučić poručio da će građani Srbije za manje od godine moći da vide da je država na neuporedivo boljem putu, kao i izlaz iz krize.

Izvor: B92

Petak, 14.02.2014.

17:43

Default images

Vučić je, u mestu Medoševac pored Niša, gde je obišao sestru i dva brata tinejdžere porodice Minić, okupljenima poručio da neće nikoga da laže da će biti lako, ali da je ubeđen da svi zajedno možemo da se izborimo za normalnu i pristojnu Srbiju u kojoj će svaki čovek dobiti šansu za posao.

On je rekao da danas imamo kompaniju "Er Srbiju", fabriku "Džonson elektrik" a da dolaze i druge kompanije, što pokazuje da će Srbija biti bolje mesto za život svakog građanina.

Vučić je rekao da će se borba protiv korupcije i kriminala nastaviti, a građani, prema njegovim rečima, mogu da vide da u toj borbi nema razlike i da će se odnositi i na one koji su u redovima naprednjaka i doticati "svih koji misle da partijskim knjižacama ili nekom drugom vrstom političke moći mogu neometano da obavljaju koruptivne radnje i bave se krimalom".

"To je nemoguće", poručio je Vučić.

On je dodao da su finansije u Srbiji u takvom stanju da se ne mogu lečiti aspirinom ili kolačima i pozvao građane da ne veruju onima koji im to govore.

Vučić je naglasio i da se penzije neće smanjivati, što je jasno rekao i u razgovorima sa MMF-om.

"Za manje od godinu dana, ne kažem da ćete da živite kao bubreg u loju, ali moći ćete da vidite da je Srbija na neuporedivo boljem putu i da vidite izlaz iz krize", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: