Petak, 14.02.2014.

17:43

"Za manje od godine izlaz iz krize"

Vicepremijer Aleksandar Vučić poručio da će građani Srbije za manje od godine moći da vide da je država na neuporedivo boljem putu, kao i izlaz iz krize.

Izvor: Tanjug

"Za manje od godine izlaz iz krize" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

pavle

pre 9 godina

Da li će Srbija više izaći iz krize? Dokle će gradjani Srbije da ispaštaju? Situacija u Vojvodini je na ivici sloma, a gradjani Vojvodine na ivici siromaštva. Pokušajte da Vojvodinu izvučete iz krize... 2014

petark

pre 10 godina

I izacicemo iz krize sigurno, jer ako nesto jeste istina to je da je vucic sve sto je do sada rekao i uradio to i ostvario...nije narod i srbija uz njega ne znam ni ja zbog cega nego zato sto je jedan od retkih koji je ispunio sve sto je do sada obecao

Aki

pre 10 godina

Ovakva izjava potpuno ima smisla jer je za građane najvažnije da vide da idemo pravim putem i da se u dogledno vreme može očekivati bolja ekonomska situacija.

Mićko

pre 10 godina

Nećemo mi za godinu dana imati svi plate po 2000 evra i ne treba to bukvalno shvatati, ali će zemlja zasigurno biti stabilnija prosperitetnija što je svakako preduslov za rast životnog standarda i kvalitetniji život.

Beli

pre 10 godina

Nemam više nikakvu dilemu i ovaj čovek jednostavno mora da bude premijer Srbije. Hrabar, odlučan, realan, spreman na kompromis i bez ustezanja mogu da kažem da je to najbolji državnik koga smo imali zadnjih 10 godina. Samo napred!

Mirko

pre 10 godina

Investicije, investicije i samo investicije, to je Vučić govorio na proslavi 5 godina stranke, toga se drži i sada, a što je najvažnije i ispunjava. Kakvi su samo giganti Mercedes, Etihad, Dženeral Elektrik. To jeste rezultat, to jeste borba za građane.

Mile

pre 10 godina

Verujem Vučiću jer se samo ovako bori za građane, investicijama i novim radnim mestima, koji direktno utiču na njihov standard. Dosta smo trpeli samo neka obećanja. Ne mogu da verujem da i dan danas ljudi traže mane jednom Mercedesu, Etihadu, Dženeral Elektriku, a samo iz ljubomore prema Aleksandru Vučiću. Stvarno je to jako tužno.

Raosavljević

pre 10 godina

Čovek je apsoluntno u pravu. Pojedine stranke i dalje svoje kampanje zasnivaju na nerealnim obećanjima, na floskulama, izmišljanjima i raznoraznim glupim trikovima. Podržavam Vučića zato što je realan i pošten čovek.

Golubar

pre 10 godina

Izbori su preko potrebni za Srbiju i njene gradjane . Posle izbora ce se stvoriti jasna slika ko zaista treba samo da vodi ovu drzavu , tako da male i sitne partije vise se nace pitati o bitnim stvarima.

PETARA S

pre 10 godina

Sve "neverne Tome" bih podsetila na sliku koju I sada vidim: za osam godina vladanja Boris Tadic je presekao vrpcu za pocetak nekog pogoncica koji toboze zaposljava 400 radnika u nekom selu, za koji ne znam da li uopste vise I radi!!! Sve televizije su to spektakularno objavile, kao u TitivO vreme! A obecavao je na hiljade takvih pogona i ne samo on, od 2000. do 2012. samo se pricalo o malim i srednjim preduzecima!!! Od Dinkica, privrednih komora, raznih ministara za sve ove godine i sto je najstrasnije pare za to su sigurno dobijali od medjunarodne zajednice, ali je enigma gde su zavrsile? Ili i nije enigma??? Pitanje je sad?

Milentije

pre 10 godina

Narod ceka nestrpljivo izbore, zbog opravdanosti obecanja Srbiju ce da vodi samo jedna stranka, i ta stranka je jedina zasluzna da ima vlast , jel to gradjanima odgovara .

Vidoviti Jeremija

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, hocemo da vam kazemo jednu tajnu za vas uspeh u Srbiji. Ako mislite da uspete u Srbiji, u Vladi Srbije ne smeju biti uopste crnogorski Afrikaneri i crnogorski Bugari-srbi. Cak, nesmeju biti ni njihove komsije, jer oni imaju urodjene ili su genetski povezani sa razbojnistvom prema Srbiji. Pre nego sto su dosli na Balkan pre oko 600 godina, njihovi su pretci bili arapski razbojnici na Mediteranu i tatarski-bugarski razbojnici u Sibirskim Tajgama. Znaci, od njih mozete da ocekujete samo sabotazu i pljacku. Ovu tajnu kazite samo vasim prijateljima.

FF

pre 10 godina

Pa nije izlazak taj što će država naći sretstva i dati platu na 750000 radnika.Nije ni izlazak dovesti investitore,pa i neka se svi zaposle i rade za 25000.Odnosno tada bi država živnula jer bi doprinosi i porez na veći broj 25 hiljada bio veći,pa bi država sa ovih 750 hiljada isplivala.
Međutim radnici tada i dalje ne bi bili motivisani da rade za 25000,bez prava na godišnji odmor na topli obrok na bolovanje na prekovremeni rad na slobodan vikend na državni praznik na prevoz.
A i ti investitori kad čuju šta sve treba da plaćaju kroz porez a nemaju put do fabrike,jak napon,spor internet,izrevoltiran narod,NEMOTIVISANE radnike,pse lutalice(milijardu)na svaki korak...
Ne sviđa se njima da se sretnu sa dve SRBIJE.

JANOS

pre 10 godina

Ako mislite da Srbiju vodite kao sto vodite Novi Sad , daleko vam lepa kuca. Od mirnog grada za kratko vreme napravili ste Cikago tridesetih. Niste sposobni nista ljudski da uradite. Samo price, price i nista vise. Covek da vam da dve ovce da cuvate izgubili bi tri.

indira54

pre 10 godina

Mislim da ste vi aposlutno nepodobnida diskutujete o laganju politickih celnika. Kada je vas Boris(ups nije vise vas i ona vas napustio) dosao na vlast prva stvar koju je obecao "...Srbija ce krupnim koracima postici zaostatak iz prethodnog perioda i ostvariti evropsku buducnost u najkracem mogucem oeriodu...". Od tada je proslo 12 godina. Ako je to najkraci moguci period koji srednji ili ne daj Boze najduzi?

ne reči već dela...

pre 10 godina

Бајка за грађане Србије пред изборе! (Неверни Тома, 14. februar 2014 21:22)
Odavna građani Srbije ne veruju bajkama i obećanjima! Podrška koju daju SNS i Vučiću je posledica minulog rada a ne davanih obećanja!

Koala

pre 10 godina

Ako nastavi kako je krenuo sa hapšenjem i otvaranjem fabrika po manjim gradovima možda i bude bolje. Za početak bih volela da vidim neku fabriku i u svom gradu makar i za 100 radnika. Hajde da verujem nije daleko kraj godine.

ocerupana kokoska

pre 10 godina

(samo prvi znaci revitalizacije, 14. februar 2014 23:01)
Ocekivanje samo finansijskih injekcije sa strane, bez mobilisanja sopstvenih kapaciteta i resursa i razvoja privatne inicijative, nece dati optimalne rezultate. Samo u sadejstvu oba ova cinioca srpska privreda i drustvo mogu napred. Buduca vlada mora da poboljsa privredni ambijent za strane investicije, ali i da stvori preduslove da se razmase domace preduzetnistvo.

Darko32

pre 10 godina

Oseti se da je moguce da se ide na bolje ka izlazu iz krize i svega sto nas je zadesilo,nadam se da ce se uskoro i videti. Mozda ipak moze i Srbija da se dovede u red.

neko iz publike

pre 10 godina

Operacija Grom...samo napred,i neka u se u kampanju malo više uključe stare proverene snage ,kao što je ministar Bačević,i on ima mnogo toga da ponudi i u njega narod ima poverenja.Ne može sve na jedna pleća.

marko

pre 10 godina

SNS botovi, pogledajte u svoj dzep sad i uporedite sa onim od pre godinu dana. E tacno toliko cete napredovati i u narednih godinu dana sa Vucicem.

sanjalica

pre 10 godina

Hvala vam što ste me degradirali i omalovažili za svo moje znanje stećeno učenjem i njegovom nadogradnjom,za moj kolektivni duh i za moje godine radnog iskustva provedene u prinudnom položaju kičme,i nikad manjoj plati.Samo napred sigurno će te vi bolje umeti da me vodite kroz život jer ne znate šta je jučer,ne znate šta je danas ali znate šta je sutra.Hvala SNSovcima na osmišljenoj kampanji.

Peki 4

pre 10 godina

Do sada je mnogo uradio za Srbiju i zaslužuje da pobedi na izborima,i pokaže koliko još može da uradi kako bi Srbija izašla iz "dugogodišnjeg mulja" .

gulag

pre 10 godina

Dolazak ozbiljnih investitora, velikih kompanija daje nam pravo da verujemo da polako izlazimo iz perioda u kome smo se vrteli u krug i nismo videli izlaz i da ulazimo u novo razdoblje koje donosi sigurniju buducnost.

milanchee

pre 10 godina

Ako se samo borba protiv kriminala ikorupcije nastavi, to ce biti vec samo po sebi, ogroman korak napred i izlazak iz krize, jer korupcija izjeda nase srustvo vec godinama u nazad.

Wladapetrov

pre 10 godina

Ostaje nam da se nadamo da ce se Vucic, s obzirom na to da uvek gleda interes naroda, potruditi da te promene budu sto manje bolne,po gradjane Srbije

samo prvi znaci revitalizacije

pre 10 godina

(moramo nesto i sami, 14. februar 2014 21:36)
Niko ne obecava izlazak iz krize iduce godine vec samo prve znake revitalizacije privrede. Srbiji treba bar desetak godina visokog privrednog rasta uz reformu javnog sektora i preduzeca u restruktuiranju i izgradnju snaznog sistema socijalne zastite kako bi se poboljsali ostali ekonomski parametri - smanjio budzetski deficit i javni dug, povecala uposlenost radno sposobnog stanovnistva, porastao standard stanovnistva...

analiticar

pre 10 godina

E moj PPV Imperator, suplja si ti retorika kao i kada si telalio za Sekija haskog. Ali nisi ti sustina naseg problema vec ovaj paranoican polupismeni narod koji se vecito zanosi za takvim demagozima u megalomanskoj zelji velicine i slave.

Rista

pre 10 godina

Izlazak iz krize je mozda malo pretenciozna izjava...ali ako se nastavi sa ovakvom politikom, kretanju ka tom izlasku je vrlo izvesno. Lepo se krenulo, ali ima jos dosta da se radi narode,

menjajmo sebe, nema čekanja,

pre 10 godina

Mercedesima.
(Ellena, 14. februar 2014 20:56)
Oni koji veruju i pokrenu sami sebe verovatno i mercedesima. Oni večiti oponenti sto čekaju da drugi učini nešto za njih i dalje će da stižu "s Yuga"!

Misko

pre 10 godina

Da ga slusa neko kome nije poznato stanje uzemlji, rekao bi mu da laze. Ali covek je zaista u pravu, ne moze se ocekivati poboljsanje preko noci, mora da se radi.

Aniston

pre 10 godina

Korupciju je skoro nemoguce iskoreniti, vazno je da se smanjuje svakim danom sve vise, a to je zasluga sadasnje vlade. Bitno je da gradjani svakim danom osecaju nesto bolje, da imaju nadu. Sledece godine bice jos lakse.

zlata

pre 10 godina

Iskreno mislim da ce nam biti koliko toliko bolje, mada opet daleko od dobrog. Treba izaci iz velikog minusa i doci do nule a onda ce doci na red poboljsanje standarda i bolji zivot gradjana. Bitno je da smo se konacno pomakli sa mrtve tacke i krenuli u pravom smeru.

Bojanche

pre 10 godina

Covek je realan i ne obecava kuke i gradove, vec samo rad i trud i to je ono sto mi se dopada kod njega. Do sada sam bio ogroman skeptik u vezi njega, ali je zaista pokazao da je vredan glasa.

moramo nesto i sami

pre 10 godina

Posle decenija unistavanja srpske privrede sto zbog sankcija, sto zbog ratova i bombardovanja, sto zbog niza neuspelih privatizacija, oporavak ne moze biti brz. Dinamika rasta i obnove srpske privrede bice proporcionalno srazmerna dinamici sprovodjenja reformi i usvajanja novih pravnih regulativa, ali i novog nacina razmisljanja.

Ako, polomih te tudja kvako

pre 10 godina

To reče čovek koji je bio prvi potpredsednik vlade koja je za nepune dve godine Srbiji "obezbedila" ni manje ni više od 300 mil.eur-a stranih investicija a obečavala je bar 10 milijardi !
Koliko košta masna laž u ovoj zemlji zaboravnih, plitkoumnih i lakomislenih?

drže nas za pritupe

pre 10 godina

Ovaj najavljuje brz izlazak iz krize, onaj drugi pali olipijske baklje, onaj mali dežmekasti pominje braću Grim, onaj najkrivlji za propast ekonomije od 2000-te naovamo mlatara crvenom paprikom i priča o prednostima višeg stepena prerade.......
Samo politička bezobzirnost, neodgovornost i pohlepa mogu da dovedu do izricanja ovakvih gluposti, a s druge strane iste su namenjene publici odnosno nama glasačima za koje ovi oratori misle da smo mediokriteti!

beogradjanka

pre 10 godina

ovo vec vise od jedne decenije slusam.... i uvek je sledece godine.... sta da nece da mi poslodavac digne duplo platu, ili da xe napojon da se ogranice marze na sve pa ce sve da pojeftini 50%? ili sta drugo????

hgfd

pre 10 godina

Najgora stvar je sto proci i tih godinu dana, a svi SNSovci ce zaboraviti za ovo kao sto su i sve do sada. Slobina politika, konstantno trazenje krivca za svaku gresku njihove politike.

Mlad sam, ali stvarno nemam nade da ce ovde u skorije vreme biti bolje...

Pričica za lakoverne

pre 10 godina

Slična obećanja čulismo od njega i pre dve godine u vreme prošle izborne kampanje? Od toga nije bilo ništa. Samo populizam, lomljenje kvaka na kancelariji, i pribavljanje lične koristi za sebe i ostalu bratiju.
Nema od toga ni ovog puta ništa. Čista prevara.

zabrinuti

pre 10 godina

Ha, ha, ha! Pa ovo je stvarno cirkus, kakve su ovo price....Ali jedno moramo priznati: ova ekipa sta pazljivo daje plus ili minus na komentar je odlicno organizovana i vredna...Svaka cast omladinci! Ljubi vas vas PPV!

Jovana

pre 10 godina

Zao mi je sto nisam imala snage da odem da podrzim ovako teske recenice. Iako je rekao da nece biti lako, narod ga je podrzao, jer mu veruju, jer ima snagu da nas spase. Dosta su nas drugi rusili, vreme je da Srbi uzdignute glave setaju.

Imortal

pre 10 godina

Morace mnogo teskih odluka da se donese da bi se nesto pokrenulo,sacekajmo vreme koje su naprednjaci obecali pa da vidimo da li su govorili istinu.

Marulina

pre 10 godina

Narodu je vracena vera onog trenutka kada su vlast napustili oni koji su drzavu doveli do ruba propasti. Bez njihovog ometanja a sa SNS na mestu predvodnika nase zemlje sasvim je realno ocekivati dobre rezultate.

Nešo

pre 10 godina

Smao strane investicije i otvaranje novih radnih mesta su garancija da ćemo izači iz kriye. Ako se budu ostvarile nove investicije koje se očekuju onda je to mogućnost za otvaranje dosta radih mesta što je za svaku pohvalu.

НТТ Ни

pre 10 godina

Случајно сам на каналу НТВ (нишке ТВ) наишао на пренос „величанственог“ митинга СНС у Нишу и згрозио се оног неукуса у величању лика и дела ППВ и полтронства које чланство ове странке демонстрира према њему. У једном тренутку помислио сам да сам се телепринтовао у шездесете, седамдесете године прошлог века и да присуствујем једној тиради о највећем сину наших народа и народности. Згрозио сам се таквог осећаја и са жалошћу схватио да Србија у лику АВ добија новог највећег сина нашег народа, који ће „наставити беспоштедну борбу против криминала и корупције, покренути привреду, уредити судство, укинути ТВ претплату и учинити све да пензионерима буде боље“, јер је, како рекоше на митингу, сав свој живот подредио тим циљевима, а то су, како се зна, били и циљеви оног нашег првог највећег сина, за чије смо време и живели релативно добро. И са овим другим биће нам „исто тако лепо и бајно“. Свакодневно ћемо слушати само отрцане приче да су за крах Србије криви неки други, а да је СНС једина која Србију може да извуче из блата, али без резултата. И тако до нових избора, а највећи син постаће још већи. Ех, јадна Србијо.

Daj boze, da vise nema mita

pre 10 godina

Mislim da je SNS jedina stranka koja moze da iskoreni ili svede na minimum korupciju i organizovani kriminal, jer vidim ozbiljnost u njihovim namerama, a ne samo prazne price. Videcemo, ali se vidi da bas ne voli korupciju i kriminal.

duje_raftman

pre 10 godina

Kako da se svi zajedno potrudimo da živimo bolje kada mene niko ne sluša?!

4€ na sat je jedini izbor za bolji život, ostalo je demagogija!

AntiSnsBotDobricina

pre 10 godina

Sve su ovo šarene laže propalih političara, koji decenijama verglaju prazne priče. Jedino pametno rešenje je vlada nacionalnog spasa, bez političara. To je lepo objasnio ekonomista Branko Dragas.

NScentar

pre 10 godina

Ista prica, iste face pre godinu dana. Jedino su izbacili Dinkica. Nije im vise trebao kad su formirali vladu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=01&dd=06&nav_id=675171
A istu pricu ce Srbija da slusa i za godinu, i dve, i tri dana sa ove neznalice. Pogledajte samo sliku, sve govori.

Gligor Grahovac

pre 10 godina

Onda cuti i javi se za manje od godine. Dosta je vise praznih prica sta ce da bude 2015. 2016 i ko zna koje jos, Daj da vdimo jednom sta je sad!

Aki

pre 10 godina

Iz demokratske stranke zajedno s Dinkicem obecavase po 1000 evra od akcija,Vuk Draskovic je obecavo plate po 1000 evra ako on dodje na vlast tako da ovo nije strasno :)

dimce

pre 10 godina

koji ono bese put da izlazimo iz krize u narednoj godini. ovu recenicu slusam od 2009. i kako cemo bolje ziveti sto Srbija ima firmu Er Srbija, voleo bih da mi neko pojasni, ja ne razumem. znam samo da je prosla godina bila ubedljivo najgora sto se posla i naplate tice. da ne bi bilo zabune, od 2009 pa nadalje sve je gore i gore. nisam clan ni jedne stranke, ali zaista nemogu da slusam gluposti od svih poloticra koji trabunjaju i prave nas idiotima.

Dexter

pre 10 godina

Jos jaca borba protiv korupcije i kriminala,sprovodjenje reformi,dovodjenje investitora i nas rad i trud mogu doneti boljitak nasem narodu.

Pepeljuga

pre 10 godina

Vučić radi ono što niko do sada nije smeo! To je pravi lider! Stao je ispred naroda i rekao istinu u lice! Nije dobro, može da nam bude bolje ali put neće biti lak! Samo oni koje to neće, ne vide koliko je on dobrog učinio za Srbiju.

master

pre 10 godina

Cemu preterivanje g.Vucicu,malo realnosti ne bi bilo na odmet,kasnije vas narod ne bi prozivao da prodajete veliku kolicinu magle i lovite u mutnom.Gradjanima treba reci istinu i obecavati ono sto je moguce uraditi.Malo jace ekonomske zemlje ne mogu za kratko vreme da se oporave ,a Srbija ce to pod vasim gospodarstvom postici,malo morgen.Ako niste upoznati ja cu vam reci da ce proces ozdravljenja privrede i boljitka zivota gradjana tempom koji vi radite potrajati vekovima.Mislim da vi to niste u stanju,kada procitam izjave g.Radulovica o neistini koju ste izneli u javnost o dolasku mercedesa,strasno me zabrinjava pomisao da cete bas vi da popravite ono sto ste pokvarili.Ja i dalje mislim da cete vi ono sto ste zapoceli devedesetih dovrsiti do kraja,pa kad pukne bice veoma neugodno,a morace da pukne.Voleo bih da se varam.

MaX

pre 10 godina

Za manje od godinu dana ce se videti izlaz iz krize, a nećemo izlaći iz krize, to je ono što je Vučić obećao, a što je iz naslova netransparentno.

ledenjak

pre 10 godina

ovo sam slusao od dinkica, cvetkovica, tadica, dacica, nikolica 5god a zapadali smo sve dublje. ni sada se nece nista promeniti. 2god si vodio zemlju u prazno bas kao i prethodnici.

Radman

pre 10 godina

Šta mu sve ovo treba? Nije vam dobro pitanje. Zna on kome je ovo upućeno, onima koji ne misle svojom glavom, a ima ih mnogo. Mislite da svi misle kao vi? Sutra pitajte njegove birače kad Srbija izlazi iz krize, sve će reći - za manje od godinu dana.

Dalibor

pre 10 godina

Po kojim kriterijumima je doticni gospodin doneo ovakvu tvrdnju? Ako vec tvrdi ovo nek predstavi stategijski plan kako I sa cime misli da ovo izvede! Pa I ja sada mogu da izadjem na ulicu I kazem da ce Srbija napasti Saturn 2015. Daj konkretne planove ne prazne reci!

маринко

pre 10 godina

Ма одма чим Вучић буде примадона министарка у новој влади има одма да нам бидне боље! Талас слободе шири се Европом, дигли су се потлачени камаради и свргли своје тлачитеље племенита рода! :) Што би реко Боле из серије Црни Груја!

Cana

pre 10 godina

Počela je na žalost predizborna trka, ( i teško nama narednih mesec dana) pa neću zameriti na ovoj rekao bih preambicioznoj izjavi, nismo ni potonuli za godinu, pa ćemo za godinu teško i izroniti, ali moram da priznam krenuli smo ka površini,i zato Vam skidam kapu! Ne mora za godinu -nek bude za dve, pa čak i tri...i pola Srbije će vas slaviti!

Night Elf

pre 10 godina

Od suštinske je važnosti za samu stranku da na čelu ima pravog čoveka. To je neko ko ima harizmu, liderske sposobnosti, ali i neko ko nema afere iza sebe i nije učestvovao u nekim nedozvoljenim radnjama. Mora da bude čist u svakom smislu, jer samo neko takav može da pristupi rešavanju ozbiljnih problema i neko takav se može suprotstaviti korupciji koja je duboko ukorenjena u našem društvu. Narod Srbije je u Vučiću prepoznao nekog ko ima snage da hrabro korača ispravnim putem. Svi ostali su već dosta lošeg uradili i imaju jako loše priče iza sebe.

ch0da

pre 10 godina

Za godinu dana će bes toliko da proključa u narodu da će zaista izaći na ulice i videti taj izlazak iz krize u vidu kuke, motike a bogami kakve g*** motke. Sve zbog čega je vredelo verovati u vaše iskrene namere (pre svega mislim na Radulovićeve reforme) ste izbacili i satrli da bi vi mogli suvereno da vladate. DOLE PARTOKRATIJA !!!

Dexter

pre 10 godina

Obezbedite mladima posao,ne dozvoite da jos vise dece napusta zemlju,to se ocekuje od vas.Ne kazem da ce biti lako al uz zelju volju i trud sve se moze.

mali al nije sinisa

pre 10 godina

Vucicu znas i sam da je to nemoguce zasto obmanjujete ovaj jadan narod? Srbiji je unistena ekonomija , zaduzenost je ogromna ,ono sto pozajmimo krpimo za penzije .. Vise lufta ima riba u konzervi nego sto mi imamo bilo kakve mogucnosti da bolje zivimo .Srbiji treba 15 milijardi dolara da pokrene gigante poput EI nisa ogromne pare trebaju u tehnologiju ,marketing da se vratimo na trziste ,menadzment itd itd.. 20 takvih investicija bi diglo srpsku privredu ,ali mi tihg para nemamo niti cemo ih imati jer pod 1 . nismo kreditno sposobni da dobijemo toliki novac 2 . ono sto dobijemo krpimo rupe 3 uglavnom dobijemo po nepovoljnim uslovima i tu se nista nece promeniti makar se svi izredjali na vlasti.
Mama i srednja preduzeca su price za malu decu ,sta je Japan bez Tojote ,Mazde ??? Nama 300 000 ljudi radi u proizvodnji na 1 700 000 penzionera znate li vi da je to samoubistvo mi sebi drzimo omcu oko vrata ,zato nemojte da lazete narod nekakvim nerealnim obecanjima,ni jedan deo nase privrede ne funkcionise na nacin da bi drzava funkcionisala bolje niti ima perspektivu da funkcionise.

dejan

pre 10 godina

Ja do kraja godine vidim samo tugu, jad i cemer. Bilo sa Vucicem, ili bez njega, ne vidim da ista ovde moze da bude bolje. Korupcija je tek sada u svim porama drustva, krade se na sve strane, ljudi se ne plase ni yakona, a ni pravosudja, a i zasto bi? I oni su korumpirani, svi odreda, tako da se sistem svakoga dana urusava a da toga nismo ni svesni. To sto privedu njih dvoje tajkuna za dve godine, pa ih puste, jaka stvar. Na svako to privodjenje zaposle jos po par desetina hiljada partijasa po javnim firmama koji tek muzu drzavni novac na sve strane.

AntiSnsBotDobricina

pre 10 godina

Ništa od ove ekipe političara, svi oni vode u dalje propadanje i šarene laže...Jedino pametno što sam čuo za spas Srbije, predlaže ekonomista Branko Dragas. Guglajte i čitajte šta čovek predlaže..

XYZ

pre 10 godina

A proslog marta je pricao da ce se boljitak osetiti vec krajem 2013, pa je onda bilo u drugoj polovini 2014, pa sad 2015... nece kod nas biti nikakvih krupnih investicija o kojima ovaj covek neumorno parla jer niko nece ulagati u zemlju gde ce, na osnovu najava, ljudima za troskove struje, vode, gasa, goriva, indirektnog grejanja, povecanog poreza na stanove, firmarine, trosarine i cega sve ne otici najveci deo zarade. Ovde jedino mogu da "investiraju" u jeftinu radnu snagu i za to nas ovaj i priprema.

dalje

pre 10 godina

Držim te za reč! A ako ne bude tako, bilo bi fer u najmanju ruku da izađeš pred javnost, priznaš grešku, podneses ostavku i više nikad se ne baviš politikom!

Mirna Jula

pre 10 godina

cekaj, brate! da li je ovo predizborno obecanje jednog od kandidata na izborima ili izjava buduceg premijera? mnogo se izbori uzimaju kao gotova stvar. razumem sta statistike kazu, ali onda mozda izbori i nisu bili neophodni!

novicavg

pre 10 godina

Ovo što Vučić najavljuje ne može se ostvariti preko noći i naravno potrebno je i neko vreme za to jer se ekonomija i javne finansije ne mogu oporaviti preko noći dovesti da Srbija ekonomski proceveta.Kao faktor koji odlučuje kojom brzinom nas čeka oporavka važna je i činjenica kako će SNS pobediti u ovoj trci za parlamenat i kako ćže se formirati vlada, potrebna nam je većina da se ne izgubimo u celikim pregovaranjima i ucenama malih stranak i postavljanjem prepreka za reformu ekonomskog sistema. SNS su potrebna široko otvorena vrata, treba puna podrška građana i verovanje da neki drugi mladi ljudi mogu mnogo brže i bolje nego njihovi predhodnici da Srbiju izvedu na pravi kolosek a ne da godinama stoji na sporednom koloseku i čeka priključak za sve pa i EU integracije.

mali al nije sinisa

pre 10 godina

Vucicu znas i sam da je to nemoguce zasto obmanjujete ovaj jadan narod? Srbiji je unistena ekonomija , zaduzenost je ogromna ,ono sto pozajmimo krpimo za penzije .. Vise lufta ima riba u konzervi nego sto mi imamo bilo kakve mogucnosti da bolje zivimo .. Ovako ce biti narednih 50 godina ko god dosao na vlast ljudi to moraju da shvate i da prestanete da ih lazete . 300 000 ljudi radi u proizvodnji na 1 700 000 penzionera to je put u propast i to svako iole pismeniji covek zna ,ali vi tu ne mozete mnogo da promenite niti bilo ko to je nasa sudbina..Nama treba 15 000 000 evra da se dignemo ali pod uslovom da sve pare odu na pravo mesto ,a te pare niko nama nece obezbediti ,mmf nam daje na kasicicu sa ogromnim kamatama ,a pare od arapa koristimo za refinansiranje tih kredita ... 500 milijardi u modernizaciju i pokretanje EI Nisa vracanje na evropsko trziste ,ulaganje u marketing i menadzment ,pravljenje srpskog brend jos 20 takvih investicija u posrnule gigante i Srbija moze necemu da se nada ,ali vi te pare nemate i niko nam ih nikada nece dati .

Moler

pre 10 godina

Stvarno je tesko bilo koga uveriti da ce zaista biti bolje za godinu ili dve jer narod je verovao posle 5. oktobra i sada je na novoj vladi nemoguc posao koji ipak moze biti ostvarljiv.

drvobradi

pre 10 godina

Godina dana kod PPV je relativan pojam. Rekao je da za 2 nedelje vraća staru granicu za aflatoksin pa od tog obećanja prodje skoro godinu dana.

Srdjan Bg

pre 10 godina

Za manje od godine izlaz iz krize",procita supermen Vucic u naj novijem naucno fantasticnom romanu i odlete na novu udaljenu planetu da zavede red i poredak kako i dolikuje jednom borcu za pravdu.Boze me sacuvaj ovog glumca i njegovih polu pismenih ortaka.

Dragan

pre 10 godina

Čitam ove SNS botove i slatko se smejem. Bez argumenata,glupost na visokom nivou,pismenost na nivou osnovca. Da budem precizan dovoljnog osnovca sa prosekom ne većim od 2,2

Cana

pre 10 godina

Mi treba što pre da izadjemo iz krize svesti, i vrlo brzo izaćićemo i iz ekonomske krize. Nisu nam krivi ni Nemci, ni Belgijanci...ni Hrvati ni bilo ko...krivi smo sami jer smo izgubili rad red i disciplinu! Neke druge stvari bile su nam preče i svetije od časti i obraza. Nismo poštovali ni sebe ni druge - zašto bi onda drugi poštovali nas?
Stvari se vraćaju na pravi kolosek, barikade su nam sklonjene, i sad od nas zavisi, pravac je dobar, a brzinu mi određujemo!

garavi

pre 10 godina

ma da 100% . tu negde u avgustu videcete sve blagodeti , cvece po ulicama gazimo , leptiri lete oko nas , sija sunce ali ne jako , na ulicama se ljudi ljube . . ili je to milka kravica pa pumpa li pumpa

ice9

pre 10 godina

Jel to sad znaci da s..ka nece vise da baca djubre kroz prozor sa desetog sprata, e moj Vucicu pa ti i ne zns sta je pravi problem ove zemlje ccc.

Ddule

pre 10 godina

Znaci posle godinu dana opet izbori, je postici necete nista.

Jel' stigao bre taj obecani Srpski mercedes? Kum me zove neprestano iz Njemacke i pita koliko kosta, te kako izgleda, jer ima dobre tockove...

Daj, molim vas, podelite ove detalje sa narodom.

Cana

pre 10 godina

Počela je na žalost predizborna trka, ( i teško nama narednih mesec dana) pa neću zameriti na ovoj rekao bih preambicioznoj izjavi, nismo ni potonuli za godinu, pa ćemo za godinu teško i izroniti, ali moram da priznam krenuli smo ka površini,i zato Vam skidam kapu! Ne mora za godinu -nek bude za dve, pa čak i tri...i pola Srbije će vas slaviti!

MaX

pre 10 godina

Za manje od godinu dana ce se videti izlaz iz krize, a nećemo izlaći iz krize, to je ono što je Vučić obećao, a što je iz naslova netransparentno.

Daj boze, da vise nema mita

pre 10 godina

Mislim da je SNS jedina stranka koja moze da iskoreni ili svede na minimum korupciju i organizovani kriminal, jer vidim ozbiljnost u njihovim namerama, a ne samo prazne price. Videcemo, ali se vidi da bas ne voli korupciju i kriminal.

Dexter

pre 10 godina

Jos jaca borba protiv korupcije i kriminala,sprovodjenje reformi,dovodjenje investitora i nas rad i trud mogu doneti boljitak nasem narodu.

Moler

pre 10 godina

Stvarno je tesko bilo koga uveriti da ce zaista biti bolje za godinu ili dve jer narod je verovao posle 5. oktobra i sada je na novoj vladi nemoguc posao koji ipak moze biti ostvarljiv.

Nešo

pre 10 godina

Smao strane investicije i otvaranje novih radnih mesta su garancija da ćemo izači iz kriye. Ako se budu ostvarile nove investicije koje se očekuju onda je to mogućnost za otvaranje dosta radih mesta što je za svaku pohvalu.

Ddule

pre 10 godina

Znaci posle godinu dana opet izbori, je postici necete nista.

Jel' stigao bre taj obecani Srpski mercedes? Kum me zove neprestano iz Njemacke i pita koliko kosta, te kako izgleda, jer ima dobre tockove...

Daj, molim vas, podelite ove detalje sa narodom.

garavi

pre 10 godina

ma da 100% . tu negde u avgustu videcete sve blagodeti , cvece po ulicama gazimo , leptiri lete oko nas , sija sunce ali ne jako , na ulicama se ljudi ljube . . ili je to milka kravica pa pumpa li pumpa

Marulina

pre 10 godina

Narodu je vracena vera onog trenutka kada su vlast napustili oni koji su drzavu doveli do ruba propasti. Bez njihovog ometanja a sa SNS na mestu predvodnika nase zemlje sasvim je realno ocekivati dobre rezultate.

moramo nesto i sami

pre 10 godina

Posle decenija unistavanja srpske privrede sto zbog sankcija, sto zbog ratova i bombardovanja, sto zbog niza neuspelih privatizacija, oporavak ne moze biti brz. Dinamika rasta i obnove srpske privrede bice proporcionalno srazmerna dinamici sprovodjenja reformi i usvajanja novih pravnih regulativa, ali i novog nacina razmisljanja.

gulag

pre 10 godina

Dolazak ozbiljnih investitora, velikih kompanija daje nam pravo da verujemo da polako izlazimo iz perioda u kome smo se vrteli u krug i nismo videli izlaz i da ulazimo u novo razdoblje koje donosi sigurniju buducnost.

Imortal

pre 10 godina

Morace mnogo teskih odluka da se donese da bi se nesto pokrenulo,sacekajmo vreme koje su naprednjaci obecali pa da vidimo da li su govorili istinu.

Jovana

pre 10 godina

Zao mi je sto nisam imala snage da odem da podrzim ovako teske recenice. Iako je rekao da nece biti lako, narod ga je podrzao, jer mu veruju, jer ima snagu da nas spase. Dosta su nas drugi rusili, vreme je da Srbi uzdignute glave setaju.

Bojanche

pre 10 godina

Covek je realan i ne obecava kuke i gradove, vec samo rad i trud i to je ono sto mi se dopada kod njega. Do sada sam bio ogroman skeptik u vezi njega, ali je zaista pokazao da je vredan glasa.

zlata

pre 10 godina

Iskreno mislim da ce nam biti koliko toliko bolje, mada opet daleko od dobrog. Treba izaci iz velikog minusa i doci do nule a onda ce doci na red poboljsanje standarda i bolji zivot gradjana. Bitno je da smo se konacno pomakli sa mrtve tacke i krenuli u pravom smeru.

Wladapetrov

pre 10 godina

Ostaje nam da se nadamo da ce se Vucic, s obzirom na to da uvek gleda interes naroda, potruditi da te promene budu sto manje bolne,po gradjane Srbije

Aniston

pre 10 godina

Korupciju je skoro nemoguce iskoreniti, vazno je da se smanjuje svakim danom sve vise, a to je zasluga sadasnje vlade. Bitno je da gradjani svakim danom osecaju nesto bolje, da imaju nadu. Sledece godine bice jos lakse.

Misko

pre 10 godina

Da ga slusa neko kome nije poznato stanje uzemlji, rekao bi mu da laze. Ali covek je zaista u pravu, ne moze se ocekivati poboljsanje preko noci, mora da se radi.

milanchee

pre 10 godina

Ako se samo borba protiv kriminala ikorupcije nastavi, to ce biti vec samo po sebi, ogroman korak napred i izlazak iz krize, jer korupcija izjeda nase srustvo vec godinama u nazad.

menjajmo sebe, nema čekanja,

pre 10 godina

Mercedesima.
(Ellena, 14. februar 2014 20:56)
Oni koji veruju i pokrenu sami sebe verovatno i mercedesima. Oni večiti oponenti sto čekaju da drugi učini nešto za njih i dalje će da stižu "s Yuga"!

Rista

pre 10 godina

Izlazak iz krize je mozda malo pretenciozna izjava...ali ako se nastavi sa ovakvom politikom, kretanju ka tom izlasku je vrlo izvesno. Lepo se krenulo, ali ima jos dosta da se radi narode,

Dexter

pre 10 godina

Obezbedite mladima posao,ne dozvoite da jos vise dece napusta zemlju,to se ocekuje od vas.Ne kazem da ce biti lako al uz zelju volju i trud sve se moze.

Cana

pre 10 godina

Mi treba što pre da izadjemo iz krize svesti, i vrlo brzo izaćićemo i iz ekonomske krize. Nisu nam krivi ni Nemci, ni Belgijanci...ni Hrvati ni bilo ko...krivi smo sami jer smo izgubili rad red i disciplinu! Neke druge stvari bile su nam preče i svetije od časti i obraza. Nismo poštovali ni sebe ni druge - zašto bi onda drugi poštovali nas?
Stvari se vraćaju na pravi kolosek, barikade su nam sklonjene, i sad od nas zavisi, pravac je dobar, a brzinu mi određujemo!

novicavg

pre 10 godina

Ovo što Vučić najavljuje ne može se ostvariti preko noći i naravno potrebno je i neko vreme za to jer se ekonomija i javne finansije ne mogu oporaviti preko noći dovesti da Srbija ekonomski proceveta.Kao faktor koji odlučuje kojom brzinom nas čeka oporavka važna je i činjenica kako će SNS pobediti u ovoj trci za parlamenat i kako ćže se formirati vlada, potrebna nam je većina da se ne izgubimo u celikim pregovaranjima i ucenama malih stranak i postavljanjem prepreka za reformu ekonomskog sistema. SNS su potrebna široko otvorena vrata, treba puna podrška građana i verovanje da neki drugi mladi ljudi mogu mnogo brže i bolje nego njihovi predhodnici da Srbiju izvedu na pravi kolosek a ne da godinama stoji na sporednom koloseku i čeka priključak za sve pa i EU integracije.

ch0da

pre 10 godina

Za godinu dana će bes toliko da proključa u narodu da će zaista izaći na ulice i videti taj izlazak iz krize u vidu kuke, motike a bogami kakve g*** motke. Sve zbog čega je vredelo verovati u vaše iskrene namere (pre svega mislim na Radulovićeve reforme) ste izbacili i satrli da bi vi mogli suvereno da vladate. DOLE PARTOKRATIJA !!!

Pepeljuga

pre 10 godina

Vučić radi ono što niko do sada nije smeo! To je pravi lider! Stao je ispred naroda i rekao istinu u lice! Nije dobro, može da nam bude bolje ali put neće biti lak! Samo oni koje to neće, ne vide koliko je on dobrog učinio za Srbiju.

НТТ Ни

pre 10 godina

Случајно сам на каналу НТВ (нишке ТВ) наишао на пренос „величанственог“ митинга СНС у Нишу и згрозио се оног неукуса у величању лика и дела ППВ и полтронства које чланство ове странке демонстрира према њему. У једном тренутку помислио сам да сам се телепринтовао у шездесете, седамдесете године прошлог века и да присуствујем једној тиради о највећем сину наших народа и народности. Згрозио сам се таквог осећаја и са жалошћу схватио да Србија у лику АВ добија новог највећег сина нашег народа, који ће „наставити беспоштедну борбу против криминала и корупције, покренути привреду, уредити судство, укинути ТВ претплату и учинити све да пензионерима буде боље“, јер је, како рекоше на митингу, сав свој живот подредио тим циљевима, а то су, како се зна, били и циљеви оног нашег првог највећег сина, за чије смо време и живели релативно добро. И са овим другим биће нам „исто тако лепо и бајно“. Свакодневно ћемо слушати само отрцане приче да су за крах Србије криви неки други, а да је СНС једина која Србију може да извуче из блата, али без резултата. И тако до нових избора, а највећи син постаће још већи. Ех, јадна Србијо.

ice9

pre 10 godina

Jel to sad znaci da s..ka nece vise da baca djubre kroz prozor sa desetog sprata, e moj Vucicu pa ti i ne zns sta je pravi problem ove zemlje ccc.

dejan

pre 10 godina

Ja do kraja godine vidim samo tugu, jad i cemer. Bilo sa Vucicem, ili bez njega, ne vidim da ista ovde moze da bude bolje. Korupcija je tek sada u svim porama drustva, krade se na sve strane, ljudi se ne plase ni yakona, a ni pravosudja, a i zasto bi? I oni su korumpirani, svi odreda, tako da se sistem svakoga dana urusava a da toga nismo ni svesni. To sto privedu njih dvoje tajkuna za dve godine, pa ih puste, jaka stvar. Na svako to privodjenje zaposle jos po par desetina hiljada partijasa po javnim firmama koji tek muzu drzavni novac na sve strane.

Pričica za lakoverne

pre 10 godina

Slična obećanja čulismo od njega i pre dve godine u vreme prošle izborne kampanje? Od toga nije bilo ništa. Samo populizam, lomljenje kvaka na kancelariji, i pribavljanje lične koristi za sebe i ostalu bratiju.
Nema od toga ni ovog puta ništa. Čista prevara.

Night Elf

pre 10 godina

Od suštinske je važnosti za samu stranku da na čelu ima pravog čoveka. To je neko ko ima harizmu, liderske sposobnosti, ali i neko ko nema afere iza sebe i nije učestvovao u nekim nedozvoljenim radnjama. Mora da bude čist u svakom smislu, jer samo neko takav može da pristupi rešavanju ozbiljnih problema i neko takav se može suprotstaviti korupciji koja je duboko ukorenjena u našem društvu. Narod Srbije je u Vučiću prepoznao nekog ko ima snage da hrabro korača ispravnim putem. Svi ostali su već dosta lošeg uradili i imaju jako loše priče iza sebe.

Dragan

pre 10 godina

Čitam ove SNS botove i slatko se smejem. Bez argumenata,glupost na visokom nivou,pismenost na nivou osnovca. Da budem precizan dovoljnog osnovca sa prosekom ne većim od 2,2

hgfd

pre 10 godina

Najgora stvar je sto proci i tih godinu dana, a svi SNSovci ce zaboraviti za ovo kao sto su i sve do sada. Slobina politika, konstantno trazenje krivca za svaku gresku njihove politike.

Mlad sam, ali stvarno nemam nade da ce ovde u skorije vreme biti bolje...

AntiSnsBotDobricina

pre 10 godina

Sve su ovo šarene laže propalih političara, koji decenijama verglaju prazne priče. Jedino pametno rešenje je vlada nacionalnog spasa, bez političara. To je lepo objasnio ekonomista Branko Dragas.

маринко

pre 10 godina

Ма одма чим Вучић буде примадона министарка у новој влади има одма да нам бидне боље! Талас слободе шири се Европом, дигли су се потлачени камаради и свргли своје тлачитеље племенита рода! :) Што би реко Боле из серије Црни Груја!

Gligor Grahovac

pre 10 godina

Onda cuti i javi se za manje od godine. Dosta je vise praznih prica sta ce da bude 2015. 2016 i ko zna koje jos, Daj da vdimo jednom sta je sad!

ledenjak

pre 10 godina

ovo sam slusao od dinkica, cvetkovica, tadica, dacica, nikolica 5god a zapadali smo sve dublje. ni sada se nece nista promeniti. 2god si vodio zemlju u prazno bas kao i prethodnici.

NScentar

pre 10 godina

Ista prica, iste face pre godinu dana. Jedino su izbacili Dinkica. Nije im vise trebao kad su formirali vladu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=01&dd=06&nav_id=675171
A istu pricu ce Srbija da slusa i za godinu, i dve, i tri dana sa ove neznalice. Pogledajte samo sliku, sve govori.

Srdjan Bg

pre 10 godina

Za manje od godine izlaz iz krize",procita supermen Vucic u naj novijem naucno fantasticnom romanu i odlete na novu udaljenu planetu da zavede red i poredak kako i dolikuje jednom borcu za pravdu.Boze me sacuvaj ovog glumca i njegovih polu pismenih ortaka.

XYZ

pre 10 godina

A proslog marta je pricao da ce se boljitak osetiti vec krajem 2013, pa je onda bilo u drugoj polovini 2014, pa sad 2015... nece kod nas biti nikakvih krupnih investicija o kojima ovaj covek neumorno parla jer niko nece ulagati u zemlju gde ce, na osnovu najava, ljudima za troskove struje, vode, gasa, goriva, indirektnog grejanja, povecanog poreza na stanove, firmarine, trosarine i cega sve ne otici najveci deo zarade. Ovde jedino mogu da "investiraju" u jeftinu radnu snagu i za to nas ovaj i priprema.

drvobradi

pre 10 godina

Godina dana kod PPV je relativan pojam. Rekao je da za 2 nedelje vraća staru granicu za aflatoksin pa od tog obećanja prodje skoro godinu dana.

zabrinuti

pre 10 godina

Ha, ha, ha! Pa ovo je stvarno cirkus, kakve su ovo price....Ali jedno moramo priznati: ova ekipa sta pazljivo daje plus ili minus na komentar je odlicno organizovana i vredna...Svaka cast omladinci! Ljubi vas vas PPV!

Dalibor

pre 10 godina

Po kojim kriterijumima je doticni gospodin doneo ovakvu tvrdnju? Ako vec tvrdi ovo nek predstavi stategijski plan kako I sa cime misli da ovo izvede! Pa I ja sada mogu da izadjem na ulicu I kazem da ce Srbija napasti Saturn 2015. Daj konkretne planove ne prazne reci!

Mirna Jula

pre 10 godina

cekaj, brate! da li je ovo predizborno obecanje jednog od kandidata na izborima ili izjava buduceg premijera? mnogo se izbori uzimaju kao gotova stvar. razumem sta statistike kazu, ali onda mozda izbori i nisu bili neophodni!

Ako, polomih te tudja kvako

pre 10 godina

To reče čovek koji je bio prvi potpredsednik vlade koja je za nepune dve godine Srbiji "obezbedila" ni manje ni više od 300 mil.eur-a stranih investicija a obečavala je bar 10 milijardi !
Koliko košta masna laž u ovoj zemlji zaboravnih, plitkoumnih i lakomislenih?

drže nas za pritupe

pre 10 godina

Ovaj najavljuje brz izlazak iz krize, onaj drugi pali olipijske baklje, onaj mali dežmekasti pominje braću Grim, onaj najkrivlji za propast ekonomije od 2000-te naovamo mlatara crvenom paprikom i priča o prednostima višeg stepena prerade.......
Samo politička bezobzirnost, neodgovornost i pohlepa mogu da dovedu do izricanja ovakvih gluposti, a s druge strane iste su namenjene publici odnosno nama glasačima za koje ovi oratori misle da smo mediokriteti!

master

pre 10 godina

Cemu preterivanje g.Vucicu,malo realnosti ne bi bilo na odmet,kasnije vas narod ne bi prozivao da prodajete veliku kolicinu magle i lovite u mutnom.Gradjanima treba reci istinu i obecavati ono sto je moguce uraditi.Malo jace ekonomske zemlje ne mogu za kratko vreme da se oporave ,a Srbija ce to pod vasim gospodarstvom postici,malo morgen.Ako niste upoznati ja cu vam reci da ce proces ozdravljenja privrede i boljitka zivota gradjana tempom koji vi radite potrajati vekovima.Mislim da vi to niste u stanju,kada procitam izjave g.Radulovica o neistini koju ste izneli u javnost o dolasku mercedesa,strasno me zabrinjava pomisao da cete bas vi da popravite ono sto ste pokvarili.Ja i dalje mislim da cete vi ono sto ste zapoceli devedesetih dovrsiti do kraja,pa kad pukne bice veoma neugodno,a morace da pukne.Voleo bih da se varam.

Radman

pre 10 godina

Šta mu sve ovo treba? Nije vam dobro pitanje. Zna on kome je ovo upućeno, onima koji ne misle svojom glavom, a ima ih mnogo. Mislite da svi misle kao vi? Sutra pitajte njegove birače kad Srbija izlazi iz krize, sve će reći - za manje od godinu dana.

dalje

pre 10 godina

Držim te za reč! A ako ne bude tako, bilo bi fer u najmanju ruku da izađeš pred javnost, priznaš grešku, podneses ostavku i više nikad se ne baviš politikom!

Darko32

pre 10 godina

Oseti se da je moguce da se ide na bolje ka izlazu iz krize i svega sto nas je zadesilo,nadam se da ce se uskoro i videti. Mozda ipak moze i Srbija da se dovede u red.

indira54

pre 10 godina

Mislim da ste vi aposlutno nepodobnida diskutujete o laganju politickih celnika. Kada je vas Boris(ups nije vise vas i ona vas napustio) dosao na vlast prva stvar koju je obecao "...Srbija ce krupnim koracima postici zaostatak iz prethodnog perioda i ostvariti evropsku buducnost u najkracem mogucem oeriodu...". Od tada je proslo 12 godina. Ako je to najkraci moguci period koji srednji ili ne daj Boze najduzi?

dimce

pre 10 godina

koji ono bese put da izlazimo iz krize u narednoj godini. ovu recenicu slusam od 2009. i kako cemo bolje ziveti sto Srbija ima firmu Er Srbija, voleo bih da mi neko pojasni, ja ne razumem. znam samo da je prosla godina bila ubedljivo najgora sto se posla i naplate tice. da ne bi bilo zabune, od 2009 pa nadalje sve je gore i gore. nisam clan ni jedne stranke, ali zaista nemogu da slusam gluposti od svih poloticra koji trabunjaju i prave nas idiotima.

mali al nije sinisa

pre 10 godina

Vucicu znas i sam da je to nemoguce zasto obmanjujete ovaj jadan narod? Srbiji je unistena ekonomija , zaduzenost je ogromna ,ono sto pozajmimo krpimo za penzije .. Vise lufta ima riba u konzervi nego sto mi imamo bilo kakve mogucnosti da bolje zivimo .. Ovako ce biti narednih 50 godina ko god dosao na vlast ljudi to moraju da shvate i da prestanete da ih lazete . 300 000 ljudi radi u proizvodnji na 1 700 000 penzionera to je put u propast i to svako iole pismeniji covek zna ,ali vi tu ne mozete mnogo da promenite niti bilo ko to je nasa sudbina..Nama treba 15 000 000 evra da se dignemo ali pod uslovom da sve pare odu na pravo mesto ,a te pare niko nama nece obezbediti ,mmf nam daje na kasicicu sa ogromnim kamatama ,a pare od arapa koristimo za refinansiranje tih kredita ... 500 milijardi u modernizaciju i pokretanje EI Nisa vracanje na evropsko trziste ,ulaganje u marketing i menadzment ,pravljenje srpskog brend jos 20 takvih investicija u posrnule gigante i Srbija moze necemu da se nada ,ali vi te pare nemate i niko nam ih nikada nece dati .

mali al nije sinisa

pre 10 godina

Vucicu znas i sam da je to nemoguce zasto obmanjujete ovaj jadan narod? Srbiji je unistena ekonomija , zaduzenost je ogromna ,ono sto pozajmimo krpimo za penzije .. Vise lufta ima riba u konzervi nego sto mi imamo bilo kakve mogucnosti da bolje zivimo .Srbiji treba 15 milijardi dolara da pokrene gigante poput EI nisa ogromne pare trebaju u tehnologiju ,marketing da se vratimo na trziste ,menadzment itd itd.. 20 takvih investicija bi diglo srpsku privredu ,ali mi tihg para nemamo niti cemo ih imati jer pod 1 . nismo kreditno sposobni da dobijemo toliki novac 2 . ono sto dobijemo krpimo rupe 3 uglavnom dobijemo po nepovoljnim uslovima i tu se nista nece promeniti makar se svi izredjali na vlasti.
Mama i srednja preduzeca su price za malu decu ,sta je Japan bez Tojote ,Mazde ??? Nama 300 000 ljudi radi u proizvodnji na 1 700 000 penzionera znate li vi da je to samoubistvo mi sebi drzimo omcu oko vrata ,zato nemojte da lazete narod nekakvim nerealnim obecanjima,ni jedan deo nase privrede ne funkcionise na nacin da bi drzava funkcionisala bolje niti ima perspektivu da funkcionise.

duje_raftman

pre 10 godina

Kako da se svi zajedno potrudimo da živimo bolje kada mene niko ne sluša?!

4€ na sat je jedini izbor za bolji život, ostalo je demagogija!

AntiSnsBotDobricina

pre 10 godina

Ništa od ove ekipe političara, svi oni vode u dalje propadanje i šarene laže...Jedino pametno što sam čuo za spas Srbije, predlaže ekonomista Branko Dragas. Guglajte i čitajte šta čovek predlaže..

ne reči već dela...

pre 10 godina

Бајка за грађане Србије пред изборе! (Неверни Тома, 14. februar 2014 21:22)
Odavna građani Srbije ne veruju bajkama i obećanjima! Podrška koju daju SNS i Vučiću je posledica minulog rada a ne davanih obećanja!

Peki 4

pre 10 godina

Do sada je mnogo uradio za Srbiju i zaslužuje da pobedi na izborima,i pokaže koliko još može da uradi kako bi Srbija izašla iz "dugogodišnjeg mulja" .

analiticar

pre 10 godina

E moj PPV Imperator, suplja si ti retorika kao i kada si telalio za Sekija haskog. Ali nisi ti sustina naseg problema vec ovaj paranoican polupismeni narod koji se vecito zanosi za takvim demagozima u megalomanskoj zelji velicine i slave.

beogradjanka

pre 10 godina

ovo vec vise od jedne decenije slusam.... i uvek je sledece godine.... sta da nece da mi poslodavac digne duplo platu, ili da xe napojon da se ogranice marze na sve pa ce sve da pojeftini 50%? ili sta drugo????

ocerupana kokoska

pre 10 godina

(samo prvi znaci revitalizacije, 14. februar 2014 23:01)
Ocekivanje samo finansijskih injekcije sa strane, bez mobilisanja sopstvenih kapaciteta i resursa i razvoja privatne inicijative, nece dati optimalne rezultate. Samo u sadejstvu oba ova cinioca srpska privreda i drustvo mogu napred. Buduca vlada mora da poboljsa privredni ambijent za strane investicije, ali i da stvori preduslove da se razmase domace preduzetnistvo.

Aki

pre 10 godina

Iz demokratske stranke zajedno s Dinkicem obecavase po 1000 evra od akcija,Vuk Draskovic je obecavo plate po 1000 evra ako on dodje na vlast tako da ovo nije strasno :)

Koala

pre 10 godina

Ako nastavi kako je krenuo sa hapšenjem i otvaranjem fabrika po manjim gradovima možda i bude bolje. Za početak bih volela da vidim neku fabriku i u svom gradu makar i za 100 radnika. Hajde da verujem nije daleko kraj godine.

Golubar

pre 10 godina

Izbori su preko potrebni za Srbiju i njene gradjane . Posle izbora ce se stvoriti jasna slika ko zaista treba samo da vodi ovu drzavu , tako da male i sitne partije vise se nace pitati o bitnim stvarima.

Milentije

pre 10 godina

Narod ceka nestrpljivo izbore, zbog opravdanosti obecanja Srbiju ce da vodi samo jedna stranka, i ta stranka je jedina zasluzna da ima vlast , jel to gradjanima odgovara .

Raosavljević

pre 10 godina

Čovek je apsoluntno u pravu. Pojedine stranke i dalje svoje kampanje zasnivaju na nerealnim obećanjima, na floskulama, izmišljanjima i raznoraznim glupim trikovima. Podržavam Vučića zato što je realan i pošten čovek.

Mirko

pre 10 godina

Investicije, investicije i samo investicije, to je Vučić govorio na proslavi 5 godina stranke, toga se drži i sada, a što je najvažnije i ispunjava. Kakvi su samo giganti Mercedes, Etihad, Dženeral Elektrik. To jeste rezultat, to jeste borba za građane.

samo prvi znaci revitalizacije

pre 10 godina

(moramo nesto i sami, 14. februar 2014 21:36)
Niko ne obecava izlazak iz krize iduce godine vec samo prve znake revitalizacije privrede. Srbiji treba bar desetak godina visokog privrednog rasta uz reformu javnog sektora i preduzeca u restruktuiranju i izgradnju snaznog sistema socijalne zastite kako bi se poboljsali ostali ekonomski parametri - smanjio budzetski deficit i javni dug, povecala uposlenost radno sposobnog stanovnistva, porastao standard stanovnistva...

PETARA S

pre 10 godina

Sve "neverne Tome" bih podsetila na sliku koju I sada vidim: za osam godina vladanja Boris Tadic je presekao vrpcu za pocetak nekog pogoncica koji toboze zaposljava 400 radnika u nekom selu, za koji ne znam da li uopste vise I radi!!! Sve televizije su to spektakularno objavile, kao u TitivO vreme! A obecavao je na hiljade takvih pogona i ne samo on, od 2000. do 2012. samo se pricalo o malim i srednjim preduzecima!!! Od Dinkica, privrednih komora, raznih ministara za sve ove godine i sto je najstrasnije pare za to su sigurno dobijali od medjunarodne zajednice, ali je enigma gde su zavrsile? Ili i nije enigma??? Pitanje je sad?

Aki

pre 10 godina

Ovakva izjava potpuno ima smisla jer je za građane najvažnije da vide da idemo pravim putem i da se u dogledno vreme može očekivati bolja ekonomska situacija.

Beli

pre 10 godina

Nemam više nikakvu dilemu i ovaj čovek jednostavno mora da bude premijer Srbije. Hrabar, odlučan, realan, spreman na kompromis i bez ustezanja mogu da kažem da je to najbolji državnik koga smo imali zadnjih 10 godina. Samo napred!

Mile

pre 10 godina

Verujem Vučiću jer se samo ovako bori za građane, investicijama i novim radnim mestima, koji direktno utiču na njihov standard. Dosta smo trpeli samo neka obećanja. Ne mogu da verujem da i dan danas ljudi traže mane jednom Mercedesu, Etihadu, Dženeral Elektriku, a samo iz ljubomore prema Aleksandru Vučiću. Stvarno je to jako tužno.

Mićko

pre 10 godina

Nećemo mi za godinu dana imati svi plate po 2000 evra i ne treba to bukvalno shvatati, ali će zemlja zasigurno biti stabilnija prosperitetnija što je svakako preduslov za rast životnog standarda i kvalitetniji život.

marko

pre 10 godina

SNS botovi, pogledajte u svoj dzep sad i uporedite sa onim od pre godinu dana. E tacno toliko cete napredovati i u narednih godinu dana sa Vucicem.

JANOS

pre 10 godina

Ako mislite da Srbiju vodite kao sto vodite Novi Sad , daleko vam lepa kuca. Od mirnog grada za kratko vreme napravili ste Cikago tridesetih. Niste sposobni nista ljudski da uradite. Samo price, price i nista vise. Covek da vam da dve ovce da cuvate izgubili bi tri.

sanjalica

pre 10 godina

Hvala vam što ste me degradirali i omalovažili za svo moje znanje stećeno učenjem i njegovom nadogradnjom,za moj kolektivni duh i za moje godine radnog iskustva provedene u prinudnom položaju kičme,i nikad manjoj plati.Samo napred sigurno će te vi bolje umeti da me vodite kroz život jer ne znate šta je jučer,ne znate šta je danas ali znate šta je sutra.Hvala SNSovcima na osmišljenoj kampanji.

FF

pre 10 godina

Pa nije izlazak taj što će država naći sretstva i dati platu na 750000 radnika.Nije ni izlazak dovesti investitore,pa i neka se svi zaposle i rade za 25000.Odnosno tada bi država živnula jer bi doprinosi i porez na veći broj 25 hiljada bio veći,pa bi država sa ovih 750 hiljada isplivala.
Međutim radnici tada i dalje ne bi bili motivisani da rade za 25000,bez prava na godišnji odmor na topli obrok na bolovanje na prekovremeni rad na slobodan vikend na državni praznik na prevoz.
A i ti investitori kad čuju šta sve treba da plaćaju kroz porez a nemaju put do fabrike,jak napon,spor internet,izrevoltiran narod,NEMOTIVISANE radnike,pse lutalice(milijardu)na svaki korak...
Ne sviđa se njima da se sretnu sa dve SRBIJE.

Vidoviti Jeremija

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, hocemo da vam kazemo jednu tajnu za vas uspeh u Srbiji. Ako mislite da uspete u Srbiji, u Vladi Srbije ne smeju biti uopste crnogorski Afrikaneri i crnogorski Bugari-srbi. Cak, nesmeju biti ni njihove komsije, jer oni imaju urodjene ili su genetski povezani sa razbojnistvom prema Srbiji. Pre nego sto su dosli na Balkan pre oko 600 godina, njihovi su pretci bili arapski razbojnici na Mediteranu i tatarski-bugarski razbojnici u Sibirskim Tajgama. Znaci, od njih mozete da ocekujete samo sabotazu i pljacku. Ovu tajnu kazite samo vasim prijateljima.

neko iz publike

pre 10 godina

Operacija Grom...samo napred,i neka u se u kampanju malo više uključe stare proverene snage ,kao što je ministar Bačević,i on ima mnogo toga da ponudi i u njega narod ima poverenja.Ne može sve na jedna pleća.

petark

pre 10 godina

I izacicemo iz krize sigurno, jer ako nesto jeste istina to je da je vucic sve sto je do sada rekao i uradio to i ostvario...nije narod i srbija uz njega ne znam ni ja zbog cega nego zato sto je jedan od retkih koji je ispunio sve sto je do sada obecao

pavle

pre 9 godina

Da li će Srbija više izaći iz krize? Dokle će gradjani Srbije da ispaštaju? Situacija u Vojvodini je na ivici sloma, a gradjani Vojvodine na ivici siromaštva. Pokušajte da Vojvodinu izvučete iz krize... 2014

Ddule

pre 10 godina

Znaci posle godinu dana opet izbori, je postici necete nista.

Jel' stigao bre taj obecani Srpski mercedes? Kum me zove neprestano iz Njemacke i pita koliko kosta, te kako izgleda, jer ima dobre tockove...

Daj, molim vas, podelite ove detalje sa narodom.

garavi

pre 10 godina

ma da 100% . tu negde u avgustu videcete sve blagodeti , cvece po ulicama gazimo , leptiri lete oko nas , sija sunce ali ne jako , na ulicama se ljudi ljube . . ili je to milka kravica pa pumpa li pumpa

ice9

pre 10 godina

Jel to sad znaci da s..ka nece vise da baca djubre kroz prozor sa desetog sprata, e moj Vucicu pa ti i ne zns sta je pravi problem ove zemlje ccc.

ch0da

pre 10 godina

Za godinu dana će bes toliko da proključa u narodu da će zaista izaći na ulice i videti taj izlazak iz krize u vidu kuke, motike a bogami kakve g*** motke. Sve zbog čega je vredelo verovati u vaše iskrene namere (pre svega mislim na Radulovićeve reforme) ste izbacili i satrli da bi vi mogli suvereno da vladate. DOLE PARTOKRATIJA !!!

маринко

pre 10 godina

Ма одма чим Вучић буде примадона министарка у новој влади има одма да нам бидне боље! Талас слободе шири се Европом, дигли су се потлачени камаради и свргли своје тлачитеље племенита рода! :) Што би реко Боле из серије Црни Груја!

dejan

pre 10 godina

Ja do kraja godine vidim samo tugu, jad i cemer. Bilo sa Vucicem, ili bez njega, ne vidim da ista ovde moze da bude bolje. Korupcija je tek sada u svim porama drustva, krade se na sve strane, ljudi se ne plase ni yakona, a ni pravosudja, a i zasto bi? I oni su korumpirani, svi odreda, tako da se sistem svakoga dana urusava a da toga nismo ni svesni. To sto privedu njih dvoje tajkuna za dve godine, pa ih puste, jaka stvar. Na svako to privodjenje zaposle jos po par desetina hiljada partijasa po javnim firmama koji tek muzu drzavni novac na sve strane.

drže nas za pritupe

pre 10 godina

Ovaj najavljuje brz izlazak iz krize, onaj drugi pali olipijske baklje, onaj mali dežmekasti pominje braću Grim, onaj najkrivlji za propast ekonomije od 2000-te naovamo mlatara crvenom paprikom i priča o prednostima višeg stepena prerade.......
Samo politička bezobzirnost, neodgovornost i pohlepa mogu da dovedu do izricanja ovakvih gluposti, a s druge strane iste su namenjene publici odnosno nama glasačima za koje ovi oratori misle da smo mediokriteti!

НТТ Ни

pre 10 godina

Случајно сам на каналу НТВ (нишке ТВ) наишао на пренос „величанственог“ митинга СНС у Нишу и згрозио се оног неукуса у величању лика и дела ППВ и полтронства које чланство ове странке демонстрира према њему. У једном тренутку помислио сам да сам се телепринтовао у шездесете, седамдесете године прошлог века и да присуствујем једној тиради о највећем сину наших народа и народности. Згрозио сам се таквог осећаја и са жалошћу схватио да Србија у лику АВ добија новог највећег сина нашег народа, који ће „наставити беспоштедну борбу против криминала и корупције, покренути привреду, уредити судство, укинути ТВ претплату и учинити све да пензионерима буде боље“, јер је, како рекоше на митингу, сав свој живот подредио тим циљевима, а то су, како се зна, били и циљеви оног нашег првог највећег сина, за чије смо време и живели релативно добро. И са овим другим биће нам „исто тако лепо и бајно“. Свакодневно ћемо слушати само отрцане приче да су за крах Србије криви неки други, а да је СНС једина која Србију може да извуче из блата, али без резултата. И тако до нових избора, а највећи син постаће још већи. Ех, јадна Србијо.

beogradjanka

pre 10 godina

ovo vec vise od jedne decenije slusam.... i uvek je sledece godine.... sta da nece da mi poslodavac digne duplo platu, ili da xe napojon da se ogranice marze na sve pa ce sve da pojeftini 50%? ili sta drugo????

Ako, polomih te tudja kvako

pre 10 godina

To reče čovek koji je bio prvi potpredsednik vlade koja je za nepune dve godine Srbiji "obezbedila" ni manje ni više od 300 mil.eur-a stranih investicija a obečavala je bar 10 milijardi !
Koliko košta masna laž u ovoj zemlji zaboravnih, plitkoumnih i lakomislenih?

zabrinuti

pre 10 godina

Ha, ha, ha! Pa ovo je stvarno cirkus, kakve su ovo price....Ali jedno moramo priznati: ova ekipa sta pazljivo daje plus ili minus na komentar je odlicno organizovana i vredna...Svaka cast omladinci! Ljubi vas vas PPV!

NScentar

pre 10 godina

Ista prica, iste face pre godinu dana. Jedino su izbacili Dinkica. Nije im vise trebao kad su formirali vladu.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=01&dd=06&nav_id=675171
A istu pricu ce Srbija da slusa i za godinu, i dve, i tri dana sa ove neznalice. Pogledajte samo sliku, sve govori.

master

pre 10 godina

Cemu preterivanje g.Vucicu,malo realnosti ne bi bilo na odmet,kasnije vas narod ne bi prozivao da prodajete veliku kolicinu magle i lovite u mutnom.Gradjanima treba reci istinu i obecavati ono sto je moguce uraditi.Malo jace ekonomske zemlje ne mogu za kratko vreme da se oporave ,a Srbija ce to pod vasim gospodarstvom postici,malo morgen.Ako niste upoznati ja cu vam reci da ce proces ozdravljenja privrede i boljitka zivota gradjana tempom koji vi radite potrajati vekovima.Mislim da vi to niste u stanju,kada procitam izjave g.Radulovica o neistini koju ste izneli u javnost o dolasku mercedesa,strasno me zabrinjava pomisao da cete bas vi da popravite ono sto ste pokvarili.Ja i dalje mislim da cete vi ono sto ste zapoceli devedesetih dovrsiti do kraja,pa kad pukne bice veoma neugodno,a morace da pukne.Voleo bih da se varam.

ledenjak

pre 10 godina

ovo sam slusao od dinkica, cvetkovica, tadica, dacica, nikolica 5god a zapadali smo sve dublje. ni sada se nece nista promeniti. 2god si vodio zemlju u prazno bas kao i prethodnici.

Pričica za lakoverne

pre 10 godina

Slična obećanja čulismo od njega i pre dve godine u vreme prošle izborne kampanje? Od toga nije bilo ništa. Samo populizam, lomljenje kvaka na kancelariji, i pribavljanje lične koristi za sebe i ostalu bratiju.
Nema od toga ni ovog puta ništa. Čista prevara.

hgfd

pre 10 godina

Najgora stvar je sto proci i tih godinu dana, a svi SNSovci ce zaboraviti za ovo kao sto su i sve do sada. Slobina politika, konstantno trazenje krivca za svaku gresku njihove politike.

Mlad sam, ali stvarno nemam nade da ce ovde u skorije vreme biti bolje...

Pepeljuga

pre 10 godina

Vučić radi ono što niko do sada nije smeo! To je pravi lider! Stao je ispred naroda i rekao istinu u lice! Nije dobro, može da nam bude bolje ali put neće biti lak! Samo oni koje to neće, ne vide koliko je on dobrog učinio za Srbiju.

Gligor Grahovac

pre 10 godina

Onda cuti i javi se za manje od godine. Dosta je vise praznih prica sta ce da bude 2015. 2016 i ko zna koje jos, Daj da vdimo jednom sta je sad!

duje_raftman

pre 10 godina

Kako da se svi zajedno potrudimo da živimo bolje kada mene niko ne sluša?!

4€ na sat je jedini izbor za bolji život, ostalo je demagogija!

analiticar

pre 10 godina

E moj PPV Imperator, suplja si ti retorika kao i kada si telalio za Sekija haskog. Ali nisi ti sustina naseg problema vec ovaj paranoican polupismeni narod koji se vecito zanosi za takvim demagozima u megalomanskoj zelji velicine i slave.

Radman

pre 10 godina

Šta mu sve ovo treba? Nije vam dobro pitanje. Zna on kome je ovo upućeno, onima koji ne misle svojom glavom, a ima ih mnogo. Mislite da svi misle kao vi? Sutra pitajte njegove birače kad Srbija izlazi iz krize, sve će reći - za manje od godinu dana.

Night Elf

pre 10 godina

Od suštinske je važnosti za samu stranku da na čelu ima pravog čoveka. To je neko ko ima harizmu, liderske sposobnosti, ali i neko ko nema afere iza sebe i nije učestvovao u nekim nedozvoljenim radnjama. Mora da bude čist u svakom smislu, jer samo neko takav može da pristupi rešavanju ozbiljnih problema i neko takav se može suprotstaviti korupciji koja je duboko ukorenjena u našem društvu. Narod Srbije je u Vučiću prepoznao nekog ko ima snage da hrabro korača ispravnim putem. Svi ostali su već dosta lošeg uradili i imaju jako loše priče iza sebe.

drvobradi

pre 10 godina

Godina dana kod PPV je relativan pojam. Rekao je da za 2 nedelje vraća staru granicu za aflatoksin pa od tog obećanja prodje skoro godinu dana.

Dragan

pre 10 godina

Čitam ove SNS botove i slatko se smejem. Bez argumenata,glupost na visokom nivou,pismenost na nivou osnovca. Da budem precizan dovoljnog osnovca sa prosekom ne većim od 2,2

Aki

pre 10 godina

Iz demokratske stranke zajedno s Dinkicem obecavase po 1000 evra od akcija,Vuk Draskovic je obecavo plate po 1000 evra ako on dodje na vlast tako da ovo nije strasno :)

AntiSnsBotDobricina

pre 10 godina

Ništa od ove ekipe političara, svi oni vode u dalje propadanje i šarene laže...Jedino pametno što sam čuo za spas Srbije, predlaže ekonomista Branko Dragas. Guglajte i čitajte šta čovek predlaže..

AntiSnsBotDobricina

pre 10 godina

Sve su ovo šarene laže propalih političara, koji decenijama verglaju prazne priče. Jedino pametno rešenje je vlada nacionalnog spasa, bez političara. To je lepo objasnio ekonomista Branko Dragas.

Dalibor

pre 10 godina

Po kojim kriterijumima je doticni gospodin doneo ovakvu tvrdnju? Ako vec tvrdi ovo nek predstavi stategijski plan kako I sa cime misli da ovo izvede! Pa I ja sada mogu da izadjem na ulicu I kazem da ce Srbija napasti Saturn 2015. Daj konkretne planove ne prazne reci!

Mirna Jula

pre 10 godina

cekaj, brate! da li je ovo predizborno obecanje jednog od kandidata na izborima ili izjava buduceg premijera? mnogo se izbori uzimaju kao gotova stvar. razumem sta statistike kazu, ali onda mozda izbori i nisu bili neophodni!

mali al nije sinisa

pre 10 godina

Vucicu znas i sam da je to nemoguce zasto obmanjujete ovaj jadan narod? Srbiji je unistena ekonomija , zaduzenost je ogromna ,ono sto pozajmimo krpimo za penzije .. Vise lufta ima riba u konzervi nego sto mi imamo bilo kakve mogucnosti da bolje zivimo .. Ovako ce biti narednih 50 godina ko god dosao na vlast ljudi to moraju da shvate i da prestanete da ih lazete . 300 000 ljudi radi u proizvodnji na 1 700 000 penzionera to je put u propast i to svako iole pismeniji covek zna ,ali vi tu ne mozete mnogo da promenite niti bilo ko to je nasa sudbina..Nama treba 15 000 000 evra da se dignemo ali pod uslovom da sve pare odu na pravo mesto ,a te pare niko nama nece obezbediti ,mmf nam daje na kasicicu sa ogromnim kamatama ,a pare od arapa koristimo za refinansiranje tih kredita ... 500 milijardi u modernizaciju i pokretanje EI Nisa vracanje na evropsko trziste ,ulaganje u marketing i menadzment ,pravljenje srpskog brend jos 20 takvih investicija u posrnule gigante i Srbija moze necemu da se nada ,ali vi te pare nemate i niko nam ih nikada nece dati .

XYZ

pre 10 godina

A proslog marta je pricao da ce se boljitak osetiti vec krajem 2013, pa je onda bilo u drugoj polovini 2014, pa sad 2015... nece kod nas biti nikakvih krupnih investicija o kojima ovaj covek neumorno parla jer niko nece ulagati u zemlju gde ce, na osnovu najava, ljudima za troskove struje, vode, gasa, goriva, indirektnog grejanja, povecanog poreza na stanove, firmarine, trosarine i cega sve ne otici najveci deo zarade. Ovde jedino mogu da "investiraju" u jeftinu radnu snagu i za to nas ovaj i priprema.

dimce

pre 10 godina

koji ono bese put da izlazimo iz krize u narednoj godini. ovu recenicu slusam od 2009. i kako cemo bolje ziveti sto Srbija ima firmu Er Srbija, voleo bih da mi neko pojasni, ja ne razumem. znam samo da je prosla godina bila ubedljivo najgora sto se posla i naplate tice. da ne bi bilo zabune, od 2009 pa nadalje sve je gore i gore. nisam clan ni jedne stranke, ali zaista nemogu da slusam gluposti od svih poloticra koji trabunjaju i prave nas idiotima.

Srdjan Bg

pre 10 godina

Za manje od godine izlaz iz krize",procita supermen Vucic u naj novijem naucno fantasticnom romanu i odlete na novu udaljenu planetu da zavede red i poredak kako i dolikuje jednom borcu za pravdu.Boze me sacuvaj ovog glumca i njegovih polu pismenih ortaka.

mali al nije sinisa

pre 10 godina

Vucicu znas i sam da je to nemoguce zasto obmanjujete ovaj jadan narod? Srbiji je unistena ekonomija , zaduzenost je ogromna ,ono sto pozajmimo krpimo za penzije .. Vise lufta ima riba u konzervi nego sto mi imamo bilo kakve mogucnosti da bolje zivimo .Srbiji treba 15 milijardi dolara da pokrene gigante poput EI nisa ogromne pare trebaju u tehnologiju ,marketing da se vratimo na trziste ,menadzment itd itd.. 20 takvih investicija bi diglo srpsku privredu ,ali mi tihg para nemamo niti cemo ih imati jer pod 1 . nismo kreditno sposobni da dobijemo toliki novac 2 . ono sto dobijemo krpimo rupe 3 uglavnom dobijemo po nepovoljnim uslovima i tu se nista nece promeniti makar se svi izredjali na vlasti.
Mama i srednja preduzeca su price za malu decu ,sta je Japan bez Tojote ,Mazde ??? Nama 300 000 ljudi radi u proizvodnji na 1 700 000 penzionera znate li vi da je to samoubistvo mi sebi drzimo omcu oko vrata ,zato nemojte da lazete narod nekakvim nerealnim obecanjima,ni jedan deo nase privrede ne funkcionise na nacin da bi drzava funkcionisala bolje niti ima perspektivu da funkcionise.

Daj boze, da vise nema mita

pre 10 godina

Mislim da je SNS jedina stranka koja moze da iskoreni ili svede na minimum korupciju i organizovani kriminal, jer vidim ozbiljnost u njihovim namerama, a ne samo prazne price. Videcemo, ali se vidi da bas ne voli korupciju i kriminal.

Marulina

pre 10 godina

Narodu je vracena vera onog trenutka kada su vlast napustili oni koji su drzavu doveli do ruba propasti. Bez njihovog ometanja a sa SNS na mestu predvodnika nase zemlje sasvim je realno ocekivati dobre rezultate.

dalje

pre 10 godina

Držim te za reč! A ako ne bude tako, bilo bi fer u najmanju ruku da izađeš pred javnost, priznaš grešku, podneses ostavku i više nikad se ne baviš politikom!

Cana

pre 10 godina

Počela je na žalost predizborna trka, ( i teško nama narednih mesec dana) pa neću zameriti na ovoj rekao bih preambicioznoj izjavi, nismo ni potonuli za godinu, pa ćemo za godinu teško i izroniti, ali moram da priznam krenuli smo ka površini,i zato Vam skidam kapu! Ne mora za godinu -nek bude za dve, pa čak i tri...i pola Srbije će vas slaviti!

Jovana

pre 10 godina

Zao mi je sto nisam imala snage da odem da podrzim ovako teske recenice. Iako je rekao da nece biti lako, narod ga je podrzao, jer mu veruju, jer ima snagu da nas spase. Dosta su nas drugi rusili, vreme je da Srbi uzdignute glave setaju.

novicavg

pre 10 godina

Ovo što Vučić najavljuje ne može se ostvariti preko noći i naravno potrebno je i neko vreme za to jer se ekonomija i javne finansije ne mogu oporaviti preko noći dovesti da Srbija ekonomski proceveta.Kao faktor koji odlučuje kojom brzinom nas čeka oporavka važna je i činjenica kako će SNS pobediti u ovoj trci za parlamenat i kako ćže se formirati vlada, potrebna nam je većina da se ne izgubimo u celikim pregovaranjima i ucenama malih stranak i postavljanjem prepreka za reformu ekonomskog sistema. SNS su potrebna široko otvorena vrata, treba puna podrška građana i verovanje da neki drugi mladi ljudi mogu mnogo brže i bolje nego njihovi predhodnici da Srbiju izvedu na pravi kolosek a ne da godinama stoji na sporednom koloseku i čeka priključak za sve pa i EU integracije.

Imortal

pre 10 godina

Morace mnogo teskih odluka da se donese da bi se nesto pokrenulo,sacekajmo vreme koje su naprednjaci obecali pa da vidimo da li su govorili istinu.

Dexter

pre 10 godina

Jos jaca borba protiv korupcije i kriminala,sprovodjenje reformi,dovodjenje investitora i nas rad i trud mogu doneti boljitak nasem narodu.

Nešo

pre 10 godina

Smao strane investicije i otvaranje novih radnih mesta su garancija da ćemo izači iz kriye. Ako se budu ostvarile nove investicije koje se očekuju onda je to mogućnost za otvaranje dosta radih mesta što je za svaku pohvalu.

Moler

pre 10 godina

Stvarno je tesko bilo koga uveriti da ce zaista biti bolje za godinu ili dve jer narod je verovao posle 5. oktobra i sada je na novoj vladi nemoguc posao koji ipak moze biti ostvarljiv.

marko

pre 10 godina

SNS botovi, pogledajte u svoj dzep sad i uporedite sa onim od pre godinu dana. E tacno toliko cete napredovati i u narednih godinu dana sa Vucicem.

MaX

pre 10 godina

Za manje od godinu dana ce se videti izlaz iz krize, a nećemo izlaći iz krize, to je ono što je Vučić obećao, a što je iz naslova netransparentno.

sanjalica

pre 10 godina

Hvala vam što ste me degradirali i omalovažili za svo moje znanje stećeno učenjem i njegovom nadogradnjom,za moj kolektivni duh i za moje godine radnog iskustva provedene u prinudnom položaju kičme,i nikad manjoj plati.Samo napred sigurno će te vi bolje umeti da me vodite kroz život jer ne znate šta je jučer,ne znate šta je danas ali znate šta je sutra.Hvala SNSovcima na osmišljenoj kampanji.

JANOS

pre 10 godina

Ako mislite da Srbiju vodite kao sto vodite Novi Sad , daleko vam lepa kuca. Od mirnog grada za kratko vreme napravili ste Cikago tridesetih. Niste sposobni nista ljudski da uradite. Samo price, price i nista vise. Covek da vam da dve ovce da cuvate izgubili bi tri.

Vidoviti Jeremija

pre 10 godina

Gospodine Vucicu, hocemo da vam kazemo jednu tajnu za vas uspeh u Srbiji. Ako mislite da uspete u Srbiji, u Vladi Srbije ne smeju biti uopste crnogorski Afrikaneri i crnogorski Bugari-srbi. Cak, nesmeju biti ni njihove komsije, jer oni imaju urodjene ili su genetski povezani sa razbojnistvom prema Srbiji. Pre nego sto su dosli na Balkan pre oko 600 godina, njihovi su pretci bili arapski razbojnici na Mediteranu i tatarski-bugarski razbojnici u Sibirskim Tajgama. Znaci, od njih mozete da ocekujete samo sabotazu i pljacku. Ovu tajnu kazite samo vasim prijateljima.

Dexter

pre 10 godina

Obezbedite mladima posao,ne dozvoite da jos vise dece napusta zemlju,to se ocekuje od vas.Ne kazem da ce biti lako al uz zelju volju i trud sve se moze.

Cana

pre 10 godina

Mi treba što pre da izadjemo iz krize svesti, i vrlo brzo izaćićemo i iz ekonomske krize. Nisu nam krivi ni Nemci, ni Belgijanci...ni Hrvati ni bilo ko...krivi smo sami jer smo izgubili rad red i disciplinu! Neke druge stvari bile su nam preče i svetije od časti i obraza. Nismo poštovali ni sebe ni druge - zašto bi onda drugi poštovali nas?
Stvari se vraćaju na pravi kolosek, barikade su nam sklonjene, i sad od nas zavisi, pravac je dobar, a brzinu mi određujemo!

neko iz publike

pre 10 godina

Operacija Grom...samo napred,i neka u se u kampanju malo više uključe stare proverene snage ,kao što je ministar Bačević,i on ima mnogo toga da ponudi i u njega narod ima poverenja.Ne može sve na jedna pleća.

Rista

pre 10 godina

Izlazak iz krize je mozda malo pretenciozna izjava...ali ako se nastavi sa ovakvom politikom, kretanju ka tom izlasku je vrlo izvesno. Lepo se krenulo, ali ima jos dosta da se radi narode,

moramo nesto i sami

pre 10 godina

Posle decenija unistavanja srpske privrede sto zbog sankcija, sto zbog ratova i bombardovanja, sto zbog niza neuspelih privatizacija, oporavak ne moze biti brz. Dinamika rasta i obnove srpske privrede bice proporcionalno srazmerna dinamici sprovodjenja reformi i usvajanja novih pravnih regulativa, ali i novog nacina razmisljanja.

gulag

pre 10 godina

Dolazak ozbiljnih investitora, velikih kompanija daje nam pravo da verujemo da polako izlazimo iz perioda u kome smo se vrteli u krug i nismo videli izlaz i da ulazimo u novo razdoblje koje donosi sigurniju buducnost.

milanchee

pre 10 godina

Ako se samo borba protiv kriminala ikorupcije nastavi, to ce biti vec samo po sebi, ogroman korak napred i izlazak iz krize, jer korupcija izjeda nase srustvo vec godinama u nazad.

Misko

pre 10 godina

Da ga slusa neko kome nije poznato stanje uzemlji, rekao bi mu da laze. Ali covek je zaista u pravu, ne moze se ocekivati poboljsanje preko noci, mora da se radi.

Bojanche

pre 10 godina

Covek je realan i ne obecava kuke i gradove, vec samo rad i trud i to je ono sto mi se dopada kod njega. Do sada sam bio ogroman skeptik u vezi njega, ali je zaista pokazao da je vredan glasa.

Wladapetrov

pre 10 godina

Ostaje nam da se nadamo da ce se Vucic, s obzirom na to da uvek gleda interes naroda, potruditi da te promene budu sto manje bolne,po gradjane Srbije

Aniston

pre 10 godina

Korupciju je skoro nemoguce iskoreniti, vazno je da se smanjuje svakim danom sve vise, a to je zasluga sadasnje vlade. Bitno je da gradjani svakim danom osecaju nesto bolje, da imaju nadu. Sledece godine bice jos lakse.

zlata

pre 10 godina

Iskreno mislim da ce nam biti koliko toliko bolje, mada opet daleko od dobrog. Treba izaci iz velikog minusa i doci do nule a onda ce doci na red poboljsanje standarda i bolji zivot gradjana. Bitno je da smo se konacno pomakli sa mrtve tacke i krenuli u pravom smeru.

samo prvi znaci revitalizacije

pre 10 godina

(moramo nesto i sami, 14. februar 2014 21:36)
Niko ne obecava izlazak iz krize iduce godine vec samo prve znake revitalizacije privrede. Srbiji treba bar desetak godina visokog privrednog rasta uz reformu javnog sektora i preduzeca u restruktuiranju i izgradnju snaznog sistema socijalne zastite kako bi se poboljsali ostali ekonomski parametri - smanjio budzetski deficit i javni dug, povecala uposlenost radno sposobnog stanovnistva, porastao standard stanovnistva...

FF

pre 10 godina

Pa nije izlazak taj što će država naći sretstva i dati platu na 750000 radnika.Nije ni izlazak dovesti investitore,pa i neka se svi zaposle i rade za 25000.Odnosno tada bi država živnula jer bi doprinosi i porez na veći broj 25 hiljada bio veći,pa bi država sa ovih 750 hiljada isplivala.
Međutim radnici tada i dalje ne bi bili motivisani da rade za 25000,bez prava na godišnji odmor na topli obrok na bolovanje na prekovremeni rad na slobodan vikend na državni praznik na prevoz.
A i ti investitori kad čuju šta sve treba da plaćaju kroz porez a nemaju put do fabrike,jak napon,spor internet,izrevoltiran narod,NEMOTIVISANE radnike,pse lutalice(milijardu)na svaki korak...
Ne sviđa se njima da se sretnu sa dve SRBIJE.

menjajmo sebe, nema čekanja,

pre 10 godina

Mercedesima.
(Ellena, 14. februar 2014 20:56)
Oni koji veruju i pokrenu sami sebe verovatno i mercedesima. Oni večiti oponenti sto čekaju da drugi učini nešto za njih i dalje će da stižu "s Yuga"!

ne reči već dela...

pre 10 godina

Бајка за грађане Србије пред изборе! (Неверни Тома, 14. februar 2014 21:22)
Odavna građani Srbije ne veruju bajkama i obećanjima! Podrška koju daju SNS i Vučiću je posledica minulog rada a ne davanih obećanja!

Peki 4

pre 10 godina

Do sada je mnogo uradio za Srbiju i zaslužuje da pobedi na izborima,i pokaže koliko još može da uradi kako bi Srbija izašla iz "dugogodišnjeg mulja" .

Koala

pre 10 godina

Ako nastavi kako je krenuo sa hapšenjem i otvaranjem fabrika po manjim gradovima možda i bude bolje. Za početak bih volela da vidim neku fabriku i u svom gradu makar i za 100 radnika. Hajde da verujem nije daleko kraj godine.

indira54

pre 10 godina

Mislim da ste vi aposlutno nepodobnida diskutujete o laganju politickih celnika. Kada je vas Boris(ups nije vise vas i ona vas napustio) dosao na vlast prva stvar koju je obecao "...Srbija ce krupnim koracima postici zaostatak iz prethodnog perioda i ostvariti evropsku buducnost u najkracem mogucem oeriodu...". Od tada je proslo 12 godina. Ako je to najkraci moguci period koji srednji ili ne daj Boze najduzi?

Milentije

pre 10 godina

Narod ceka nestrpljivo izbore, zbog opravdanosti obecanja Srbiju ce da vodi samo jedna stranka, i ta stranka je jedina zasluzna da ima vlast , jel to gradjanima odgovara .

Golubar

pre 10 godina

Izbori su preko potrebni za Srbiju i njene gradjane . Posle izbora ce se stvoriti jasna slika ko zaista treba samo da vodi ovu drzavu , tako da male i sitne partije vise se nace pitati o bitnim stvarima.

PETARA S

pre 10 godina

Sve "neverne Tome" bih podsetila na sliku koju I sada vidim: za osam godina vladanja Boris Tadic je presekao vrpcu za pocetak nekog pogoncica koji toboze zaposljava 400 radnika u nekom selu, za koji ne znam da li uopste vise I radi!!! Sve televizije su to spektakularno objavile, kao u TitivO vreme! A obecavao je na hiljade takvih pogona i ne samo on, od 2000. do 2012. samo se pricalo o malim i srednjim preduzecima!!! Od Dinkica, privrednih komora, raznih ministara za sve ove godine i sto je najstrasnije pare za to su sigurno dobijali od medjunarodne zajednice, ali je enigma gde su zavrsile? Ili i nije enigma??? Pitanje je sad?

Darko32

pre 10 godina

Oseti se da je moguce da se ide na bolje ka izlazu iz krize i svega sto nas je zadesilo,nadam se da ce se uskoro i videti. Mozda ipak moze i Srbija da se dovede u red.

ocerupana kokoska

pre 10 godina

(samo prvi znaci revitalizacije, 14. februar 2014 23:01)
Ocekivanje samo finansijskih injekcije sa strane, bez mobilisanja sopstvenih kapaciteta i resursa i razvoja privatne inicijative, nece dati optimalne rezultate. Samo u sadejstvu oba ova cinioca srpska privreda i drustvo mogu napred. Buduca vlada mora da poboljsa privredni ambijent za strane investicije, ali i da stvori preduslove da se razmase domace preduzetnistvo.

Mićko

pre 10 godina

Nećemo mi za godinu dana imati svi plate po 2000 evra i ne treba to bukvalno shvatati, ali će zemlja zasigurno biti stabilnija prosperitetnija što je svakako preduslov za rast životnog standarda i kvalitetniji život.

Raosavljević

pre 10 godina

Čovek je apsoluntno u pravu. Pojedine stranke i dalje svoje kampanje zasnivaju na nerealnim obećanjima, na floskulama, izmišljanjima i raznoraznim glupim trikovima. Podržavam Vučića zato što je realan i pošten čovek.

Mile

pre 10 godina

Verujem Vučiću jer se samo ovako bori za građane, investicijama i novim radnim mestima, koji direktno utiču na njihov standard. Dosta smo trpeli samo neka obećanja. Ne mogu da verujem da i dan danas ljudi traže mane jednom Mercedesu, Etihadu, Dženeral Elektriku, a samo iz ljubomore prema Aleksandru Vučiću. Stvarno je to jako tužno.

Beli

pre 10 godina

Nemam više nikakvu dilemu i ovaj čovek jednostavno mora da bude premijer Srbije. Hrabar, odlučan, realan, spreman na kompromis i bez ustezanja mogu da kažem da je to najbolji državnik koga smo imali zadnjih 10 godina. Samo napred!

Mirko

pre 10 godina

Investicije, investicije i samo investicije, to je Vučić govorio na proslavi 5 godina stranke, toga se drži i sada, a što je najvažnije i ispunjava. Kakvi su samo giganti Mercedes, Etihad, Dženeral Elektrik. To jeste rezultat, to jeste borba za građane.

Aki

pre 10 godina

Ovakva izjava potpuno ima smisla jer je za građane najvažnije da vide da idemo pravim putem i da se u dogledno vreme može očekivati bolja ekonomska situacija.

petark

pre 10 godina

I izacicemo iz krize sigurno, jer ako nesto jeste istina to je da je vucic sve sto je do sada rekao i uradio to i ostvario...nije narod i srbija uz njega ne znam ni ja zbog cega nego zato sto je jedan od retkih koji je ispunio sve sto je do sada obecao

pavle

pre 9 godina

Da li će Srbija više izaći iz krize? Dokle će gradjani Srbije da ispaštaju? Situacija u Vojvodini je na ivici sloma, a gradjani Vojvodine na ivici siromaštva. Pokušajte da Vojvodinu izvučete iz krize... 2014